Woman

Član
  • Broj odgovora

    1196
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Woman

  • Rođendan 07/11/79

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija ...
  • Interesi Kako se prave bebe????

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Woman

  1. Woman je dodao/la post u temi Kako Imati Redovan Sex Pored Bebe Koja Vam Se Uselila U Krevet ...   

    Ja sam onako...pa dobro ....uzivam u majcinstvu, pokusavala sam da udjem na bebac i da postujem al mi je sve novo i konfuzno, jedva se i ovo snadjoh, nemogu sad da proucavam novine na bebcu nemam vremena, ali vas pratim :rolleyes:
  2. Woman je dodao/la post u temi Kako Imati Redovan Sex Pored Bebe Koja Vam Se Uselila U Krevet ...   

    hahahahahaha mislim da je bio sinoc hahahahahaha zakasnela reakcija
  3. Woman je dodao/la post u temi Kako Imati Redovan Sex Pored Bebe Koja Vam Se Uselila U Krevet ...   

    Kuhinja je postala lepo mesto za sex....krevet zna da zaskripi
  4. Woman je dodao/la post u temi Sve o vantelesnoj oplodnji   

    Dr. Ljubic mi je radio VTO u njegovoj privatnoj klinici Jevremovoj, 22. juna uspelo je iz prve i sad imam devojcicu od 2 meseca....zahvalna sam njemu i njegovom timu do neba.
  5. Woman je dodao/la post u temi Žene gde je....?   




    Eeeeeheeejjj pa vi se mene jos uvek secate :lol:
    Tu sam ja ali od Sanje ne mogu da maknem, grcevi, pa zapusen nosic, pa povracanje od slajma i plakanje,plakanje ....plakanje, evo sad mi spava na grudima a ja jedva kuckam.
    Yeco nisam dobila nikakav mail sem onog o dojenju...ali na njega sam ti odgovorila mila, pa ja tebe necu nikad zaboraviti :wub:
  6. Woman je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    Ana zar nisam napomenula da ona ne sisa....mora da sam zaboravila. Ja se izmlazam pa joj dajem otkako se je rodila, nece siku pokusale su i patronazne i u porodilistu i ja pokusavam kuci stalno, ali ona nece da vuce, prve dve nedelje sam joj davala spricem da je ne bi ucila na flasicu, ali je dete dobilo zulj na jeziku strasnoooo , i onda sam presla na flasicu....imamo mi velikih problema od pocetka, i na prvom pregledu kada smo bili pedijatar mi kaze da nastavim tako jer nema sanse da ona vise uzme sisu .

  7. Woman je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    Poslednjih nekoliko dana (3-4 ne znam), naidje joj period u toku dana ili noci kada povrati sve u mlazu, prekjuce od 3h do 6h popodne 3 puta, i pocela je da smanjuje obroke jela je po 80-90ml a sada 40-60ml na jedvite jade i to je po nekoliko puta dizem da podrigne, isto tako u tom periodu nije kakila 5 dana, juce sam popizdela onako ne naspavana i na ivici nervnog rastrojstva kupila joj bebelac i dala joj sinoc jednu dozu od 90ml, pojela je i zaspala kao klada,oko ponoci se je usrala do guse (jeeeee na nase veliko zadovoljstvo),i kada je doslo vreme za hranjenje ja joj opet dam moje mleko i ona pojede i jos je nisam ni spustila u krevetac ispovraca sve u mlazu i na usta i na nos.....nisam vise pametna sta da radim, 100 puta sam zvala patronazu niko mi nista konkretno ne govori, svi kao nastavi sa tvojim mlekom steta je da joj ne dajes (kao da ja to ne znam ).
  8. Woman je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    Imam 2 pitanja:
    1. Ako pijem zalfiju, smem li da dajem bebi svoje mleko?
    2. Da li je moguce da majcino mleko gubi na kvalitetu i da ga beba povraca?
  9. Woman je dodao/la post u temi Porodilje   

    Bebcanke moje hvala vam svima na lepim zeljama, javljam vam se brzom brzinom jer sam u haosu jos ne mogu da pohvatam sve konce evo je ona kmeci, i vrpolji se ....samo da vam kazem da sam ok i da ne znam kada cu imati vise vremena za kuckanje sa vama, nedostajete mi ali za ovo zgepce sam se borila i sada je ona na prvom mestu
    Porodjaj je protekao...pa onako bila sam malo na kiseoniku posle u sok sobi...rana me nije bolela ili ja to nisam registrovala od uzbudjenja, sada me bolucka i svrbi ....bolnica i osoblje- najgora nocna mora..ali o tome nekom drugom prilikom.
    Sanja je rodjena sa 2750gr i 50cm....bila je malo pod foto lampama zbog zutice koju jos uvek ima u tragovima, malena je pa slabije vuce sisu ja se lepo izmuzem kao Milka i dajem joj na spric da je ne bi navikavala na cuclu, ojacace pa ce sisati malo bolje nadam se...a mleka imam dao Bog samo curi bole me ruke i hronicno sam neispavana sve zbog dojki i izmlazanja.....i eto tako teku dani jednog malog veseljaka!!!!
    Ljubim vas sve pa se kuckamo kad mi Sanja dozvoli :rolleyes:
  10. Woman je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Trudnjace samo da vam se javim dosla sam kuci da se sredim i istusiram.....u bolnici je uzas (blago receno)... priblizava mi se 38. nedelja, a dr. je rekao da cekamo nju tj. odugovlacimo i pratimo pritisak uuuuffff kako je tesko lezati u bolnici i cekati....budite srecne sto ste kuci. Mislim na vas i javljam vam se ako budem mogla.
  11. Woman je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    E pa da se pohvalim, konacno sam danas izasla iz kuce, setala sam gradom i kupila te mrezaste gacice (jbt 140 din. komad) a one kao toalet papir , kod nas je veoma prijatno bilo danas cak +2C, jos bih setala ali sam se umorila. Sutra idem opet
  12. Woman je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Nije dr. rekao tacan datum ali mi je rekao da izguram jos ovu nedelju tj. sledecu i resicemo to, najvise zbog visokog pritiska inace bi cekala mart.
  13. Woman je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Uhh ja sam to zavrsila, dala krv i odradila urinokulturu valjda je to poslednji put do porodjaja, a ovde inace od nocas pada sneg.....e a ja ne znam da li da kupujem te mrezaste gace s obzirom da cu na carski??? Valjda ne treba, a?
  14. Woman je dodao/la post u temi Obaveštenja i novosti   

  15. Woman je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Tu sam ja....blago tebi ti se setas i kupujes.....mene su stavili pod stakleno zvono, ne daju mi da mrdnem nigde, a trebaju mi jos neke sitnice za bolnicu