b_a_b_y

Član
  • Broj odgovora

    771
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Lorelai se sviđa post u temi od b_a_b_y u Yoga   
    Malo je reci da nam je bilo divno danas!!! Ja sam uzivala, a moja Jana nije prestajala da se smeje, guguce, puzi po sali i pipka druge bebe, uzima njihove igrackice Ima dosta vezbi mama-beb, gde bebu obasipate poljupcima, a ona se topi od srece i miline....ima i malo prevrtanja, ljuljana, vezbanja sa rukicama i nogicama, ma svega! U sali vlada tako pozitvivna energija, da ni jedna beba od ukupno 5 nije ni jednom zaplakala! Kada smo dosle kuci spavala mi je 3 sata!!!
    Eto tako.....svima preporucujemo, a nas dve jedva cekamo sledeci cas
  2. andonovic se sviđa post u temi od b_a_b_y u Dečije sobe   
    Da li je nak od vas lepila na zidove u decijoj sobici one bordurice.....kao male samolepljive tapete visine oko 10 cm sa nekim decijim motivima??? Ima ih u Roma company farbarama i u robnoj kuci Leto (mada su u Letu mnogo skuplje). Ja se razmisljam da li to da lepim....ne znam, nesto sam neodlucna. Nervira me to sto su sve te bordure koje su namenjene devojcicama u roze boji i imaju nacrtane neke princeze....bas je bljaks! Ja bih neku mirniju boju i bez princeza iz bajki! Da li znate gde jos ima da se kupe te bordurice?
  3. maakisha se sviđa post u temi od b_a_b_y u Epidural u porodilistu Dragiša Misović (Beograd)   

    Bas mi je drago da imas tako pozitivno iskustvo!
    I ja cu se poradjati kod dr.Antica, i jako se radujem sto je u pitanju bas on i bas to porodiliste
  4. Mila ♥ se sviđa post u temi od b_a_b_y u Beba NE ume da zaspi   

    Hahaha, joj znam, tako Jana kada treba da klopa, gutljaj, pa da vidi sta se desava oko nje, pa jos jedan, pa opet smeka sta ima novo, pa gutljaj, i sve tako