Victoria

Član
 • Broj odgovora

  623
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Reputacija

 1. Ljubičica :) se sviđa post u temi od Victoria u Kolica za bebu   
  http://www.dodyshop.rs/katalog/bertoni/kolica_winer.html

  Ovo su nam bila prva kolica, Bertoni, i bila sam prezadovoljna njima, a nisu ni skupa.

  Sada smo kupili druga, lagana za leto. Za moje potrebe su ok, ali nisu za svaki teren jer imaju male tockove. Sa prethodnim smo mogli ici svuda.

  http://www.baby-walz.ch/Auf-Achse/Kinderwa...ggy.a833.0.html
 2. Jelena P. se sviđa post u temi od Victoria u Da imam gumicu...   
  Mnogi iza sebe ostave greske koje nisu smeli dopustiti da se dogode i takve bih stvari obrisala. Ticu se mladalackih gluposti,ali kada su se vec dogodile tu treba i da ostanu. Niko nije savrsen,svi mi imamo dobre i lose poteze,nasa licnost se neprestano razvija i trebali bi obratiti paznju da iste greske ne ponavljamo. Ponekad bih samo da izbrisem secanje.
 3. Jelena P. se sviđa post u temi od Victoria u Sta vas istera iz takta?Kako se svađate i kako izbegavate svađe?   
  Nepaznja,nekomunikativnost,skrivanje... Iako se lako naljutim,pobesnim nakon par istih ispada,tada je bolje kloniti me se.

  Ovih dana sam pukla jer svake veceri kada je suprug tu ostavim mu dete da je cuva sat vremena dok ja operem sudove i sredim nesto, a on vecito visi na internetu dok dete ceprka po fiokama i kupatilu trazeci da stavi sve u usta.
 4. Jelena P. se sviđa post u temi od Victoria u BRAK NA PROBU   
  Ima parova koji su bili zajedno po 4-5 godina, uzeli se i razveli. Jednostavno, zajednicki zivot nije bio isto sto i veza. Nisam bila u probnom braku, ali podrzavam ga, jer nije isto zabavljati se i ziveti sa nekim.