Victoria

Član
  • Broj odgovora

    623
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Victoria

  • Rođendan 03/06/88

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Svajcarska

Aktivnosti člana/članice Victoria

  1. Victoria je dodao/la post u temi Kafanica tamo preko   


    Eh, i kod nas je zabranjeno uneti sopstvenu masinu, a i ne bih imala gde da je stavim. Nemam taj problem sa iskuvavanjem, ide na 95 stepeni, plus ima neke dodatne programe koje retko koristim. Nema ni mnogo ljudi u zgradi, pa i nije strasno prati u jednoj masini, mada sam za to da za drugi stan imamo sve svoje.

    Alisa,cestitam, da je bebac ziv i zdrav. Javljaj se sa novostima.
  2. Victoria je dodao/la post u temi Kafanica tamo preko   

    Zdravo devojke, mi smo se vratili iz Srbije.

    Milice, cestitam ti rodjenje cerke,preslatka je, da je ne ureknem.

    Vidim da su se svi razbezali oko praznika.Kod nas nije bilo vremena da se ukljuci komp, stalno smo imali goste ili smo isli negde, dve nedelje nisu bile dovoljne, ali nismo mogli ostati duze. Victoria je prohodala, jos uvek nije sasvim stabilna, ali napreduje. Ja sam se prehladila, a sada me i neki kasalj hvata, uzas, a sama sam sa detetom, bojim se da se i ona ne razboli. Danas je dosadno, kisa pada.Kada smo se vratili docekala nas je lepa vest da masina za ves u zgradi ne radi, a ja imala da operem pet . Nekakosmo se snasli, oprali nesto u drugoj zgradi, a nesto sam morala i na ruke. Juce je dolazio majstor,valjda je sve sredio.
  3. Victoria je dodao/la post u temi Komarci   


    Jao, ne znam. Ovde ga ima u svim apotekama i drogerijama.
  4. Victoria je dodao/la post u temi Komarci   

    Imam kremu potiv krpelja i komaraca, naziv je ANTI BRUMM SENSITIVE. Koristili smo je prosle godine, ni jedan komarac je nije ujeo. Kupljena je u CH, kosta oko 15-ak chf (prosle godine).
  5. Victoria je dodao/la post u temi Prevremeni porođaj   

    Pokusaj da se opustis malo i da odganas misli na drugu stranu. Prosetaj, pozabavi se sobom i misli pozitivno.
  6. Victoria je dodao/la post u temi Grčevi kod beba   

    Koliko se secam, prevod je malo nejasan sa originalnim tekstom. Ja sam davala 5-6 puta, nakon obroka po jednu supenu kasicicu i delovalo je tog istog dana kada smo poceli da ga koristimo. To je bilo dovoljno za mesec dana koliko se sirup moze koristiti nakon otvaranja. Ukoliko nekad primetis talog, samo promuckaj, to je bezopasno.
  7. Victoria je dodao/la post u temi Kafanica tamo preko   

    Prelepa ti je torta Jasmineee.

    Ja sam uveliko u pakovanju, juce sam sve pripremila i pocela da slazem, danas zavrsavam i uvece krecemo za Srbiju. Ostajemo dve nedelje, mozda Vici ja malo duze, ukoliko nesto neplanirano iskrsne. Stan mi je naravno u haosu, ujedala bih, ali sredicu ga do veceras. Na sve strane stoje koferi i torbe. Putovacemo preko Slovenije-Hrvatske-Bosne, posto do sada nismo tamo isli.

    Nadam se da ce mala biti mirna, ali to je samo nada u prazno. Juce je pocela da vristi u sred marketa. Ne place, samo vristi kratko par puta i prestane. Ne zeli da sedi u kolicima, uhvatila bi cokoladne zeke, jos mi samo fali da citavu gomilu srusi.
  8. Victoria je dodao/la post u temi U kom polozaju spavaju vase bebe   

    Od skora je pocela spavati na stomaku, u dnu krevetca, popreko i koliko je god puta postavim da spava na mestu, pokrivena, ona odbaci cebe i opet u dno
  9. Victoria je dodao/la post u temi Prevremeni porođaj   

    Divna vest
  10. Victoria je dodao/la post u temi Da li vase dete jede samo ili ga vi hranite???   

    Sama pije iz flasice od desetog meseca, nisam navaljivala, uzela je flasicu i to je bilo to. Dajem joj vocke i keksice da sama jede, ali pod nadzorom. Sto se glavnih obroka tice hranim je ja, jer bi se ona igrala sa hranom i prosipala.
  11. Victoria je dodao/la post u temi Problemi sa isplatom bolovanja   

    Moj problem je dalje i ta naplata nakon presude. Znam da ce se presuditi u moju korist, ali kako posle ide ta naplata? Imam dva meseca bolovanja i godinu dana porodiljskog, do sada je sve moglo biti zavrseno, ali ova se vecito vadi kako nema para, a ne imala ih kada sve trosi na sebe i odmore. Ona ima samo svoju platu, mozda auto,ako ga je otplatila, i lekove u apoteci. Ja cu tuziti, ali kao ce se sve odvijati ne znam ni sama.
  12. Victoria je dodao/la post u temi Izbijanje prvih zubića   


    Draga, od tri meseca smo balavili nenormalno, a zubic je stigao u desetom. Daj bebi hladnu godalicu, i cekaj, nema pravila.
  13. Victoria je dodao/la post u temi Razmazenost ili histerija, zacenjivanje   

    Mi sve vise zalazimo u tu fazu,. Trudim se da ne popustim, iako mi bude zao kada se bas zaplace, mada je to vise placljiva vriska. Moja mama kaze da mene niko ne moze pobediti u vristanju, ali Vici je sve bolja . Uglavnom pali davanje igracke ili flasice sa sokicem.
  14. Victoria je dodao/la post u temi Kafanica tamo preko   

    Sirga, cestitam , neka je ziva i zdrava Lena
  15. Victoria je dodao/la post u temi Izbijanje prvih zubića   

    Mi smo stigli do sedam zubica, cetir gore i tri dole. Problema, tj. neprestanog plakanja, je bilo za prve dve jedinice, nakon toga nista posebno. Sada ocekujemo poslednju dvojku.