makymaya

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici makymaya

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Beograd

Aktivnosti člana/članice makymaya

  1. makymaya je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Hvala ti, Bulevar znam da zene nabace i vise, ali valjda je normalno sto se olasimo toga da ce se nase tijelo znatno promijeniti.. ostalo mi je manje trudnoce nego je iza mene, pokusacu da uzivam u ostatku..
  2. makymaya je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Pokusacu, Clara.. 12 kg.. lucky you..




    Lilypie - (KwDG)
  3. makymaya je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Hvala na dobrodoslici..
    Nosim djecaka.. pokusavam da se opustim, mada mi tesko ide.. Pokusavala sam citati knjige, uzivati u dobroj komediji ali nekako nemam koncetracije.. Radim i dalje i nikada se ne zalim da mi nesto nije potaman, trudim se da budem aktivna, aktivna, aktivna.. Dr mi kaze da je to super jer ce mi biti lakse na porodjaju, a i spavam kao beba od cjelodnevne akcije.. ali, cim nagazim na kocnicu, osjetim se nesigurnom.. imala sam previse stresnih situacija od pocetka, pa nikako da uzivam u svom stanju.. Kad mi kazu da mi je ovo najljepsi period, ja se zabrinem.. Bitno je da mi je beba dobro, dr kaze da je jakao sladak.. Hvala ti sto si me maalo smirila.. Pa, i ja nekako mislim da se nisam mnoooogo ugojila, ali se osjecam kao da imam 66 kg vise a ne 6..
  4. makymaya je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Cao svima.. Ja sam nova na forumu, prvorotka za 96 dana kako mi racunaju Citam vase postove i nekako mi je lakse jer mi se cini da mogu sa nekim da cakulam o svemu vezano za trudnocu.. Ja sam zapocela trudnocu sa 58 kg, sad imam 64, osjecam se kao slonica Mica Ponekad gubim samopouzdanje, i sve sto kazu da treba da budem srecna jer nosim bebu mi nije dovoljno da bih se osjecala kako treba.. uzasno se osjecam zbog toga, toliko smo zeljeli bebu da bih se sada ovako osjecala.. jedem manje-vise dobro, voce, muslije, povrce na pari i meso na pari.. nekad slatkise, tu i tamo ali sta god da jedem imam utisak da cu da se pretvorim u prase drugarice sa kojima sam pricala (a koje su radjale) kazu da je to normalno.. nadam se da jeste.. Moj suprug kroz sve ovo prolazi dobro, mislim.. Trudim se da ne osjeca sve moje disbalanse u raspolozenjima, i generalno mi uspijeva.. Izvinjavam se sto sam otisla u sirinu pa ispada da sam van teme.. ali, svasta mi u glavi.. pozdravljam vas sve..