Ogi vogi

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Ogi vogi

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Pol muški
  • Lokacija Petrovac

Aktivnosti člana/članice Ogi vogi

  1. Ogi vogi je dodao/la post u temi Razmaci između podoja   


    Bravo i veliko hvala. Primetila sam da podriguje vise puta. A gasove ima po ceo boziji dan i krci mu stoma. Ma uzas sta da vam kazem.haha. Pozzzzzzzzzzz
  2. Ogi vogi je dodao/la post u temi Razmaci između podoja   

    Veliko hvala na savetima . Ma samo da mu i ovi grcevi prodju cini mi se poletecu od srece. Evo vec dva puna meseca a on place pa se zaceni i to nekoliko puta u toku dana i noci.Prosto se uplasim da mu nesto ne fali od tolikog plakanja. Ali proci ce i to.
  3. Ogi vogi je dodao/la post u temi Razmaci između podoja   

    Haha,napreduje i vise nego sto treba. Ma strasno ga muci stomak zaceni se od placa nekoliko puta dnevno,sve se pitam koliko ce jos trajati.
  4. Ogi vogi je dodao/la post u temi Razmaci između podoja   

    Drage moje veliki pozdrav za sve vas. Moj Ogi ima puna 2 meseca i 6,6 kg. Do skora je sisao na 2 - 2.5 sati ali sam mu sada pomerila na 3 sata. Kao sto vidite po tezini bebac je napredovao puno. Ne znam da li da mu smanjim duzinu dojenja (inace sise po 10 minuta jednu pa 10 min drugu dojku) ili da mu povecam razmak izmedju podoja. Inace muce nas stomacni problemi puno puno,a i nocu se ne spava sto zbog podoja sto zbog stomaka. Veliki pozdrav za sve vas.