jasse

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici jasse

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice jasse

  1. jasse je dodao/la post u temi Sex nakon carskog reza   

    pa mjesec dana radimo ovaj mjesec na 18 pa ako neko vise zna i ima vece iskustva ja cekam
    Hvala millar :)
  2. jasse je dodao/la post u temi Sex nakon carskog reza   

    Pa prije 27 dana porodzena sam sa carski rez,i ja i moj muz hocemo da imamo sex ali ne znamo da li smemo radi operacija ili neke dr pricini.Recite mi nakon koliko vremena mozemo da imamo....
    p.s. proslo je krvarenje nakon carskog i operacija me ne boli osecam se super.Upomoc
  3. jasse je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    hvala svima sta ste mi dale saveti,danas nam je 14 dan a jos mleka nema ima ali samo 50 grama,stavim je na sisi ona sisa ali opet je gladna a bili smo kod pedijatra on kaze sve je u redu sa bebom a by the way koje mljeko mi preporucujete ako ne aptamil poso grudi se pune posle 12 sata?
    Pomoc imam ali samo od muza kad nije na posla....inace sam sama-svekrvica i moja mama pomaze mi samo oko pranja i kuhanja a za beba i oni su vec zaboravili i nisu bas spremni za da mi pomaze sve je nanovo za niv i one se uce.
  4. jasse je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    Moja beba je stara 13 dana .Kada se rodila kao svaka beba placila je kada bila je gladna i kada trebalo daa menjamo pampersi.Od kad smo dosli doma-(rodzena je sa carskim rezom)nisam imala mljeko-nakon toga doslo je ono malo nekih 30 grama,ali imam problem sa uvucenih bradavica i nije htjela da hvati-pokusavala je ali poso imam velike grudi lizgale su i nije mogla da uhvati da sisa.
    Svasta sam uradila -uzmila sam vestacki bradavice-nakon toga i pumpa za muzenje koja je bila od golema pomoc.
    izvukla mi je bradavice i beba je pocela da sisa-sisala je sat do sat i po i opet je bila gladna.Kad sam probala sa muzenje prvih dana sam imala 20-30gr mljeka nakon nedelja dana pocelo je mljeko na 60 gr da se dize ali ipak postoji problem-kada sisa dva tri puta danom nakon toga ja nemam ni 10 gr mljeka i punjenje grudi traje najmanje 10-12 casa.
    Ona je nervoznija uzela sam prihranu aptamil -vestacko mleko jedi ga ali.....
    Opet ali....kada place ne mogu da identifikujem njen plac dali je gladna dali je boli stomacic ili ima kaki zato sto svaki njen plac je razlicit.
    Inace ne placi kao vecinu beba nego kemka-po prirodi je mirna beba.Pomozite mi sta da radim inace prvo mi je dete i ne znam sta bi drugo-ponekad hvata me depresija i ja placem kad ona nece da jede i nece caj a ne spava po 5-6 saata.I sta me najvise muci ona kad zaspi spava po 4-5 casova,rekli su mi da je budim za da jede ali nista nece da ustane. UPOMOC !!!