sladja.83

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana sladja.83

  1. sladja.83 je dodao/la post u temi Simptomi nestajanja mleka?   



    Ja se sve vreme nadam da je to u pitanju, ali me buni sto je par dana sve ok, a onda odjednom manjak mleka i sto to traje vec par nedelja... mleko mi inace najvise nadolazi kad spavam, koliko znam to je normalno, a meni se desava da ni tada mleko ne nadodje koliko treba... Za sada se snalazim tako sto kad imam mleka sacuvam visak pa ako bas bude velika frka, tj. bas mnogo gladan, posle sisanja mu dam i to, bolje nego da mu dajem vestacko. Hvala u svakom slucaju!!!
  2. sladja.83 je dodao/la post u temi Simptomi nestajanja mleka?   

    Cao svima! Imam bebca od skoro 3 meseca, dojim ga i do pre par nedelja sam imala sasvim dovoljno mleka. Medjutim u poslednje vreme mi se cesto desava da imam bas malo mleka, posisa sve iz obe dojke, ne ostane skoro ni kap, jedva da mi nadodje malo a on opet trazi da sisa... I tako 2-3 dana pa mi se stvaranje mleka stabilizuje, sve bude ok (sisa na 2-3 sata i jos se izmlazam posle svakog podoja) i posle par dana opet naidje ta "kriza"... I tako se mucimo vec par nedelja Sta da radim da se proizvodnja mleka stabilizuje ili ce mi ovako malo po malo prestati mleko?
  3. sladja.83 je dodao/la post u temi Vaše telo nakon porođaja   

    Porodila sam se hitnim carskim, iako sam imala jaku volju i zelju da se porodim prirodnim putem. Bilo mi je veoma naporno prva 2-3 dana: prvo ti ne daju da jedes a ni da popijes vise od gutljaja caja, a naravno da si i zedna i gladna, gubila sam dah kada sam ustajala iz kreveta, rana me nije puno bolela ali nisam smela ni da pomislim da se nakasljem, ne daj Boze kinem! Sada mi je oziljak ok, skroz je nisko pa se ne vidi ispod vesa. Jedino sto nije ok je sto mi je ostao konac, tj. pokidao se kada je dr krenuo da ga izvuce, mada mi je rekao da ce da se resorbuje, ali ja jos vidim da je tu...
    Stomak mi jeste ostao ali nije strasno, u trudnoci sam se ugojila oko 13kg, u bolnici izgubila 11kg, mada sam sada krenula da se gojim, verovatno da mi je apetit veci zbog dojenja. Strije su mi se pojavile tek posle porodjaja, uprkos silnom mackanju(bademovo ulje, mleko za telo, pavloviceva), i to malo oko pupka, mada mi se cini da se smanjuju.
    Ono sto nisam ocekivala a desilo mi se je da mi je nestala tamna fleka sa dekoltea koju sam imala jos od puberteta, koza na licu mi se iscistila, nije vise problematicna kao sto je bila i skoro su mi nestale dlacice ispod pazuha!
    Ali zaista jeste, kako god da prodjes postaje nebitno kada ti donesu tog malenog andjela, kad ga uzmes u narucje, to je neverovatan osecaj i imas utisak da bi prezivela i milion puta gore muke samo za to maleno bice!!!