svrca

Član
  • Broj odgovora

    17
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici svrca

  • Rođendan 09/27/82

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Becej

Aktivnosti člana/članice svrca

  1. svrca je dodao/la post u temi Nespušteni/Mobilni testisi   

    Cao,mame. Moj Viktor ima godinu i 7 meseci i obavili smo vadjenje krvi u drugoj godini. Na nalazu vidim da neke stavke nisu u granicama koje pisu. Ko ce docekati odgovor pedijatra? Znali neka od vas koje su granice za dete i sta znace one silne oznake i skracenice?
  2. svrca je dodao/la post u temi Opadanje kose nakon porođaja   

    Meni Fitoval šampon nije pomogao.Pitala sam pedijatra da li smem,zbog dojenja,da pijem Beviplex.Kaže da smem i da je opadanje normalna pojava posle porodjaja.Ako opada u pramenovima,onda je drugi problem i treba se obratiti lekaru.
  3. svrca je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   

    Draga moja,ja još uvek dojim bebca od 10 meseci i redovne su mi menstruacije od kad sam prvu dobila pre 3 meseca.
  4. svrca je dodao/la post u temi Izbijanje prvih zubića   

    Evo nama u roku od 10 dana izbio i drugi zubić.Sad imamo dva donja.
  5. svrca je dodao/la post u temi Izbijanje prvih zubića   

    Pozdrav mamicama.Evo da se i mi pohvalimo.Za koji dan ćemo 9 meseci.U petak nam se pojavio prvi zubić. 3-4 noći nismo spavali i bili smo pomalo nepodnošljivo nervozni.Imamo i ćilibarsku ogrlicu i,hvala Bogu,prošlo je bez temperature.
  6. svrca je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   

    Koliko sam čula od drugih mama sve je to normalno dok se hormoni ne vrate na staro.Kod mene je pre porodjaja bila na 28 dana,dan,dva ranije uz nepodnošljive bolove prvog dana.Sada mi je stigla drugi put nakon porodjaja i to tačno mesec dana nakon prve.Nemam više one nepodnošljive bolove,samo onaj tupi bol da me podseti da je stigla.Isto mi traje kao i pre,šest,sedam dana.
  7. svrca je dodao/la post u temi Budjenje nocu   

    Moj Viktor će za nedelju dana napuniti 8 meseci.Zadnjih pet noći mi se budi na svakih sat ipo,dva.Do tada se budio dva,tri puta.Posle kupanja zaspi najkasnije do 9,a u ponoć se već budi.Otkad se to dešava,danju je više nervozan,a spava dva puta po sat,sat ipo.Pored sisanja dobije 3 obroka na dan.Još nemamo zubić.Dajte mi neko objašnjenje za ovo ponašanje,ako ga imate,jer sam i ja počela biti nervozna.Kako i ne bih kad nisam naspavana.Pozdrav mamicama.
  8. svrca je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   

    Hvala mamice,tako sam i mislila.Pozdrav.
  9. svrca je dodao/la post u temi Opadanje kose nakon porođaja   

    Izgleda da je normalna pojava opadanje kose posle porodjaja.Ni meni nije opadala u toku trudnoće i baš sam se obradovala jer mi je inače opadala.A sad mogu periku da napravim koliko je ima po kući,a da ne pričam nakon pranja.Malo ste me utešile što nisam jedina.Pa,probaću sa tim Fital ,ili kako se već zove,šampon.Ako ne pomogne,onda ću u prodavnicu zdrave hrane da mi naprave mešavinu biljnog čaja za ovaj problem.Pozdrav mamicama sa manje kose
  10. svrca je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   

    Sutra će moj bebac napuniti 7 meseci.Još uvek dojim,a juče stigla prva menstruacija .Nije bilo onih nepodnošljivih bolova.Danas mi malo opao pritisak,a to je pre trudnoće bilo normalno.Posle godinu i 3 meseca ponovo onaj osećaj u predelu donjeg stomaka .Mamice,zanima me koliko ste još dojile,to jest koliko ste još imale mleka nakon dolaska "tetke iz Crvenke"?
  11. svrca je dodao/la post u temi Ishrana i zdravlje dojilja   

    Ne znam kako je kod vas u Bg,ali ovde u Beceju su svi zajedno.Cak sam i kao trudnica vadila krv zajedno sa bolesnicima i to u vreme onog haosa oko svinjskog gripa.Jedino sto sam imala prednost je to sto sam medju prvima ulazila unutra.
  12. svrca je dodao/la post u temi Ishrana i zdravlje dojilja   

    To sam danas i uradila.Pitala u apoteci i dobila Panadol(paracetamol),a kasnije sam se cula sa pedijatrom i kaze da smem sve sto sme i bebac:sirup belog sleza,rastvor za nos i paracetamol 2-3 puta na dan.Od cajeva pijem nanu,kaze baka da je dobar za prehlade.Za antibiotike znam da ne smem.Hvala na savetu.Pozdrav.
  13. svrca je dodao/la post u temi Ishrana i zdravlje dojilja   

    Pitala sam u apoteci,a i cula sam se sa pedijatrom.Kaze da smem da pijem isto sto i bebac.Zemunci,hvala na savetu.Pozdrav.
  14. svrca je dodao/la post u temi zubici ili nesto drugo   

    Nas bebac ima 6,5 meseci i odavno balavi.Dosta je nervozan preko dana.Zubic jos nema,ali kad me iz besa grize za bradu tako zaboli kao da ga vec ima.Da li je to nagovestaj da ce uskoro zubic?