Dimitrija

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Dimitrija

  1. Dimitrija je dodao/la post u temi Spermogram i spermokultura   

    Doktor je u Beogradu u ulici Kneza Milosa, potrazi njihov sajt.Drzim vam fige!
  2. Dimitrija je dodao/la post u temi Spermogram i spermokultura   

    Drage moje, mi smo uspeli da zatrudnimo! Dva meseca nakon muzevljeve terapije prepisane od strane dr. Micica iz ordinacije Uro medic, i neprestanog vodjenja ljubavi bez razmisljanja o bebi ugledali smo, u oktobru, nase dve divne crtice Mi smo sesti par za koji znam da se obratio tom lekaru za pomoc i svi smo trudni! Svako od nas imao je razlicite terapije, lekar je zaista fenomenalan. Pregledi nisu bas jeftini, cini mi se da su oko 5-6000, plus terapija. Ali, nista ne moze da bude skupo kad osetite kako se vas bebac pomera u stomaku! Zelim vam da uskoro sve dozivite nasu srecu!
  3. Dimitrija je dodao/la post u temi Sve o vantelesnoj oplodnji   

    Drage moje, zao mi je sto vidim koliko nas ima ovaj problem! Mi smo isli na insiminaciju dva puta, ali bez uspeha. Sada nam savetuju vestacku... Htela sam da malo od svega ovoga, lekara, analiza, iscekivanja odmorim i telo i glavu, pa tek onda da se prijavimo. Ne znam ni koju bih kliniku odabrala... Imate li savet?
  4. Dimitrija je dodao/la post u temi Spermogram i spermokultura   

    Dobro je da je neko uneo i ovu temu! Mi se takodje borimo sa losim spermogramom od januara. Suprug je pio neko vreme Proksid, radili smo dva puta insiminaciju i nista!!! Sad su mu rezultati jos gori pa su nam rekli da je sledece vestacka oplodnja. Ja sam pre par dana isla na pregled prohodnosti jajovoda i sve je u redu... osim u mojoj glavi Culi smo od prijatelja za urologa doktora Micica koji ima ordinaciju Uro medic, pa ce suprug otici i tamo na pregled. Ako je jos neko isao tamo, molim vas da mi prenese svoje iskustvo! Ako imate neki savet, bilo sta sto su vasi muzevi koristili od lekova da nam preporucite, bila bih jako zahvalna!