dva andjela

Član
  • Broj odgovora

    195
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la dva andjela


  1. Nije se dugo pisalo na ovoj temi,idete li gde na more ove godine?


  2. Mi vozimo Skodu Octaviu 2011. godiste,super auto prednost velikog gepeka!


  3. Cena kolica je 200 eura sve komplet sa sedistem,korpom,tasnom,kabanicom..

    A ovo drugo imas cene iznad svake slike,setalica 2500 rsd a ovo dvoje po 2000 rsd.


  4. Prodajem polovnu Chicco setalicu 2500 din.

    IMG_0375.jpg

    Avent polovnu pumpicu sa 1 flasicom, 2000 din.

    IMG_0388.jpg

    Chicco sterilizator,polovan 2000 din.

    IMG_0386.jpg


  5. Nisam posle porodjaja pisala na ovoj temi.. otisla sam na zakazan CR i zapala me je dr.Žaklina Tatić Stupar i onda sam ja brze bolje otisla na google da vidim jel imaju neka misljenja i naidjem na neku aferu pa je neku trudnicu poslala kuci i da ...da ne pise :(

    Onda je mama preko prijatelja dosla do broja od Stajica i nazvala ga i rekla da hoce da me on porodi a bas je on taj dan bio dezurni,tako da me je u 8 ujutru porodio on i sve pohvale za njega,manji je rez od prvog za 3 cm a kaze da on radi i nizi ali nije hteo da pravio 2 reza. Porodio me je za 3-4 minuta,a sve bilo gotovo za 10ak minuta,posecivao me u sobi,konce skinula posle 2 nedelje,on takodje.

    Prvo sam rodila u inostranstvu pa sam se bojala Betanije ali sam se prevarila,sve je bilo u najboljem redu,u sred jula klima je bila po ceo dan,TV,sestre super ljubazne ma sve pohvale!


  6. I ja kad sam isla da zakazem drugi CR onda mi je sestra rekla poradjaju prirodo jedino ako stignes u porodiliste a da je porodjaj vec krenuo tj.glavica krenula napolje.. Inace su me porodili u 38 nedelji ,sve je brzo proslo spinal i trajalo je 10-ak minuta. Jeste da boli stomak al prodje to sve,vazno da na kraju sve bude ok.


  7. Danas bas razmisljam kad je stariji sin imao godinu i po noge su bile uzasno u O bas smesne krive a danas idu u X :)


  8. Pisala sam vec da je moj sin imao fras pri T 39,2 i drugi put 39.

    Skidam mu T cim dodje do 38 sa brufenom a onda i diazepam jednu tubu a ako bi doslo do frasa onda 2 tube jednu za drugom.

    Inace fras se dogadja do 6.godine tako da kad deca prerastu to mozemo da odahnemo :)

    U N.Sadu ja kupujem u 2 apoteke imaju rektalni,nije legalan,pa kazem da mi dete ima fras i da mi treba i oni mi daju.


  9. secer poslala sam ti PP ali evo i ovde da oglasim da prodajem Chicco Trio Tour 4 polovna kolica u jako dobrom stanju. Komplet iz 3 dela,ranac,kabanica,grejaci za noge.

    9467296_Chicco_Trio_Tour_42.jpg


  10. Pisala sam vec da smo kupili starijem Romer Kidfix Sict i mogu reci da sam zadovoljna pre svega delom koji drzi glavu,glava je bukvalno fixirana za razliku od prethodnog sedista gde je ono za glavu bilo bas sirokooo. Kada zaspe ne pada glava levo-desno vec bas lepo. Komotno je u donjem delu,lako za sedanje sam ulazi.


  11. Prvo dete nije bilo naviknuto na ruke ali zato drugi jeste zbog nekih okolnosti,ali sa nekih 6 meseci sam pocela da mu dajem flasicu sa vodom i tako zaspe,nocu se budi 1 ili 2 i dam mu flasicu vode i nastavi..nece dudu nikako.


  12. Ne znam zasto bi 200 eura za sediste bila ludost a ovamo kupimo auto od 20 hilj eura! Ne moze ono za 50 i ono za 200 eura biti isto,e sad drugo je to i kakav nedaj Boze udes bi bio itd. Da li se dete vozi samo po gradu,ponekad ili idete na duze relacije kao mi,onda mislim da treba kupiti dobro i sigurno pre svega.

    Sto se tice Chicco imamo ovo http://babyonline.rs/sve-za-bebe/auto-sedi...babyonline.html ,znaci moze od rodjenja do 18 kg,stariji se sin vozio u njemu a sada mladji,jos uvek koristimo taj jastucic ispod ledja.

    Ali kao sto je vec gore neko pisao za te pare bolje uzeti Romer,Cybex,Maxi Cosi..


  13. Prodajem Chicco trio tour kolica,u jako dobrom stanju,koristena 2 godine.

    Imaju sva tri dela koju su bukvalno kao nova,jaje za auto,korpa za kolica,tasna,grejaci za noge i kisna kabanica. Zainteresovani neka mi se jave na PP.

    Cula sam da postoji mogusnost da se kupi u Chicco sevrisu u BG presvlaka za komplet kolica ako neko zeli drugu boju ili da budu nova.

    Teska su oko 11 kg. Boja je kao sa slike.

    chicco_trio_tour_4_zestaw.jpg


  14. Kada mi je trebala usluga naravno da sam castila,sto bi taj neko meni nesto ucinio ako ne mora ima i drugih na njegovom mestu ali posto sam ja htela bas njega onda ... nisam se pokajala ;)

    Mislim svuda je sad tako,ako hoces da se zaposlis,nesto ubrzas,odes na operaciju itd.

    I da traze mito na nama je da li hocemo ili necemo.


  15. Mi smo kupili pre 4 godine stan u N.Sadu,tada je kv bio 750 eura.. Sada trazimo veci,tesko je prodati ovaj a svi nesto kukaju cene padaju a niko ne spusta ispod 1000 eura.