sanji

Član
  • Broj odgovora

    25
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la sanji


  1. Jeste smešno ali istinito! :D

    A evo ti i iskustvo rugarice od koje sam ga uzela! Ona ga je dala meni i prvi mesec ostala trudna! Možda MB radi na principu : kupiš-daš ga nekome-zatrudniš!

    *TJ* voli ovo

  2. Nezahvalno je preporučiti bilo kakvu kremu ili ulje pošto nekome odgovara a nekome ne! Možda ti je najbolje da se odlučiš za neki bebi program! Tu nema greške!


  3. Zabrinuta i moje su malene slabo pile vodu, a čaj su počele tek neki voćni hipp-ov od 6 meseci! Vodu moraš stalno da nudiš pa neka popije i po jedan gutljaj! Probaj varijante na kašičicu ili čak na čašu! Biće više prosute nego popijene ali nešto će ipak da popije!Kod nas je trajalo to jedno mesec dana a onda su se navikle! Vidim da si počela i sa čvrstom hranom a uz nju ti je voda obavezna!


  4. Ujedaju i mene između ostalog! <_< Prvi su im izbili sa nepuna 4 meseca! A od tad po 2 mesečno! Jesu slatkice ali opako grizu! :)


  5. Ja ću da pošizim sa zubićima! Mi nemamo još osam meseci a evo Uni se sprema osmi a Vanji i sedmi i osmi! Očekujem ih za dan-dva!Grizu sve po kući a nameštaj su skroz oglodale kao veverice da imam! :blink:


  6. Ja sam dva meseca pljuckala u to i nisam ostla trudna! Treći mesec sam ga ćušnula u fioku i zatrudnela! To ti je moje iskustvo sa njim! :D

    ljubi i *TJ* volite ovo

  7. Bitno je ne siliti ali i ne sputavati dete! Kad je ono spremno samo će da se podigne! Moje su sa 5 sedele tako što se uhvate za ivicu kolica, kreveta i podignu u sedeći položaj! Sa 6 i nedelju dana su se iz puzećeg okretale u sedeći i sedele stabilno same a sa 7 počele da se podižu na noge! Ne mogu da ih sprečim sem da ih vežem za krevet! Ja sam ih po sto puta vraćala u ležeći, one sto puta ustajale i na kraju sam odustala!


  8. Zene kako da sprecim ili smanjim urastanje dlaka??? POLUDECU VISE!!! :wacko:

    Uglavno se depiliram voskom, ponekada i depilatorom ali bas zbog urastanja mi je kozmeticarka rekla da se ponekada i obrijem i opet urastaju kao lude :angry: Da, i mazem se nekom kremom koja je KAO protiv urastanja i nista...

    Dlake urastaju zbog kože! Trudi se da redovno radiš piling i maži se obavezno svaki dan (ne nikako masnim kremama nego nekom hidrantnom ili bebi uljem ali njega maži na vlažnu kožu)!


  9. Au, kakva se zbrka napravi! Hvala na dobrodošlici (onima koje stvarno tako misle) :unsure: Dosta nas novih ima i verovatno smo napravile pometnju pošto mi imamo naviku da se družimo malo više i da po desetak puta u toku dana uskačemo i iskačemo iz foruma! Šta da radimo! Samo smo druželjubive! :)


  10. Mi jedemo manje! :D

    7:30 mleko 150g

    11:00 voće sa žitaricama ili keksom 130-150 g

    14:30 povrće sa mesom ili žumancetom 130-150g

    18:00 mleko 150g

    21:30 žitarice + mleko (napravljeno ispadne oko 210g )


  11. Ja i ne vide da se upoznajemo! :D

    I ja da se predstavim! Zovem se Sanja, imam 33 godine (još par meseci ;) ), živim u Beogradu, srećno udata prošle godine ( za dečka sa kojim sam se zabavljala 11 godina ), i imamo dve male šmizle koje će uskoro da napune 8 meseci!

    6do-IMG-22.jpg

    A ovo sam ja sa mojim curicama!