nadasiki

Član
  • Broj odgovora

    7
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici nadasiki

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice nadasiki

  1. nadasiki je dodao/la post u temi Prednost trudnicama!!!   


    Da me neko ne razume pogresno-Obozavam Srbiju(to je moja domovina-i koliko god mogu cesto ja idem u nju),ali zbog takvih nekih stvari sam i srecna sto zivim u drugoj zemlji.
    Ljudi se tope,i sve ce uraditi samo da ugode trudnicama i maloj deci!!!
    A isto tako je i sa doktorima i bolnicama,Srbija mnogo zaostaje,a normalan i posten narod najvise ispasta zbog toga....(
  2. nadasiki je dodao/la post u temi Pušenje u trudnoći   

    Necu da popujem,,ali kazes da si prokrvarila u osmoj nedelji,da li bar nekad pomislis-pa mozda je to od cigara?-ja ne kazem da jeste,ali bi me savest ubila zbog toga!!!!
    Inace ja sam isto bila pusac(strastven)-ali sam u trudnoci prestala....
  3. nadasiki je dodao/la post u temi Vreme za novog bebca!   


    Bravo za ovaj post!!!
  4. nadasiki je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    U prvoj trudnoci 15 kg,a u ovoj dugoj za prvih 20 nedelja sam vec dobila 6 kg-ako tako nastavi bicu ko bure:))))
  5. nadasiki je dodao/la post u temi Pušenje u trudnoći   

    Pre prve trudnoce,ja i moj suprug smo pusili gde smo stigli:)-u celom stanu,cak i u spavacoj sobi-u autu(bili strastveni pusaci oboje)-kada sam zatrudnela,ja sam odmah prestala pusiti(bez ikakvih problema-mislim da je sve to u glavi)-dva meseca pre porodjaja,moj suprug i svi gosti prestali pusiti i u stanu-sve precistili,okrecili(da bude cisto pre nego sto dodje bebica) i u autu isto prestali pusiti!!!
    Dobili zdravog decaka!!!!-sad ima cetiri ipo godine.
    -posto nisam dojila,posle cetiri meseca sam opet pocela pusiti,ali u stanu i u autu je i dalje ostala totalna zabrana(za sve,cak i za goste!)
    Sad sam drugi put trudna(20 nedelja)-cim sam saznala(u petoj nedelji sam bila).odmah sam opet prestala!!!!+
    Ipak mislim da cigarete stete bebicama!!!!

  6. nadasiki je dodao/la post u temi Greške lekara   

    Kod koliko razlicitih doktora i na koliko razlicitih mesta mora da idete u toku cele trudnoce?Ja dok citam ove sve postove,prosto ne mogu da verujem.Pa jel ne postoji u Srbiji da u jednoj ordinaciji,kod jednog ginekologa vodis celu trudnocu i da ti taj doktor obavlja sve testove i pregleda i ultrazvuk?
  7. nadasiki je dodao/la post u temi Greške lekara   

    Joj,dok citam vase komentare,place mi se.Ja sam u 20 nedelji trudnoce(druga trudnoca),inace obe trudnoce mi vodi isti doktor,svake cetiri nedelje idem na pregled i svaki put radim ultrazvuk(zadnja dva meseca trudnoce ide se svake dve nedelje na pregled)-veoma sam zadovoljna sa svime,veoma kulturni i prijatni svi i u ordinaciji i u bolnicama(zivim u Nemackoj).Jos ni jednu zamerku nisam imala.Prvi porodjaj mi je malo teze prosao,presao mi termin 10 dana i morala sam na carski,sa punom narkozom(al trudnoca je bila super).
    Ne moze samo da mi udje u glavu da se doktori mogu tako ponasati prema pacijentima-to je strasno sta se tamo kod nas radi:((((