myram

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici myram

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice myram

  1. myram je dodao/la post u temi Da li uspevate da uskladite obaveze posao - vrtić?   




    e to bi bilo bas lepoooooooooo
  2. myram je dodao/la post u temi Da li uspevate da uskladite obaveze posao - vrtić?   

    Meni to sa vrtićima nikako ne ide u glavu. U Novom Sadu rade do 16:30. Kako ja da stignem po dete kada radim do 16h u banci. A i sami znate da je rad u bankama najsuroviji kapitalizam i da nema mrdanja dok šefica (koja btw nema ni muža ni dece) ne dozvoli. Ali ja se najviše čudim roditeljima koji slušaju "jadne" vaspitačice kada kažu "dođite po vaše dete već oko dva, svi se nekako snađu i odvedu dete, pa nemojte da vaše ostaje samo do 16:30". I onda se mame i tate polome i čak traže devojke ili žene koje će im pričuvati decu od 14h do 17h. To su čiste budalaštine. I niko se ne buni i svi samo ćute i trče po tu decu ko muve bez glave. I mislim da nisu krivi vrtići, vaspitačice, vlast...nego roditelji koji se lome za dž.
  3. myram je dodao/la post u temi Porodilište - Novi Sad   

    evo i mene prvi put u zivotu na forumu!!!! jeeeeeeee
    Moje iskustvo sa Betanijom je i lepo i ruzno.
    Prvo je bilo ruzno jer sam morala da prekidam trudnocu u sedmom mesecu, ali sam posle godinu dana dobila jednog diiiiiiivnog deckica - koji sada ima 4 meseca. Vecina ljudi koji rade u Betaniji su ok, ali ima gadova za primer. Kada sam trebala da prekidam trudnocu (kao da sam htela i da mi je bilo zabavno) jedna glupaca od doktorke me nije htela primiti. Iskompleksirana budala se izderala na mene (u fazonu sta ti hoces) i otkacila me najstrasnije. A onda smo muz i ja potegli veze i legli na telefone i posle par sati muke i jednog dobrog pica sve je bilo u redu. Ma to su lude zenetine koje nemaju decu pa resile na nama da se izivljavaju.
    Drugi put kada sam se porodjala bilo je super. Mada mislim da je to bilo i zbog toga sto je moj porodjaj trajao sat vremena i sto sam lepo saradjivala.

    Eto.....