dzidzoka

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici dzidzoka

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice dzidzoka

  1. dzidzoka je dodao/la post u temi Nosiljke za bebe   

    preporucila bih kengure francuskog proizvodjaca Tigex. Ima dva polozaja, odlican je! Mi se u njemu nosimo od mesec i dvadesetak dana i nista nam ne fali..sad imamo 4 meseca. I meni zvuci nelogicno da se beba ne moze nositi u tome od prvih dana jer zasto bi onda stavljali oznake na proizvode od O meseci i + ...bilo bi previse neodgovorno od strane tih proizvodjaca da ostave oznaku i samim tim snose rizik od silnih tuzbi koje su u inostranstvu redovna stvar. Vazno je samo da je beba dok je veoma mala okrenuta ka roditelju, iskljucivo zbog drzanja glavice.
  2. dzidzoka je dodao/la post u temi Bebi ne odgovara lezeci polozaj   

    draga Majamama,
    Neka te to ne zabrinjava, i moj mali decko od dva i po' meseca je od rodjenja prvo voleo da je sa strane, sad ne voli, onda je poceo da voli da je na stomaku jer lakse sisa palac tako a sad posle citave noci kad spava na stomaku voli da ujutru bude na ledjima..nekada mu ni to ne odgovara..menjaju oni svoje potrebe i polozaje bas kao i mi u spavanju. Tokom dana nekad zaspi na stomaku ali na ledjima nikako..Probaj da ga okrenes na stomak, pokusavace sigurno da se odize na rucice i da gleda levo - desno, time jacaju i vratne i ledjne misice..
  3. dzidzoka je dodao/la post u temi diranje polnog organa   

    ...eto, jos sam napravila smehotresnu temu. Pa dobro, nije ni to lose. Hvala vam svima na odgovorima..
  4. dzidzoka je dodao/la tema Od rođenja do 6 meseci   

    diranje polnog organa
    Ciao svima,
    Mozda mozete da mi pomognete, moj beban od dva i po meseca od pre nekoliko dana s'vrmena na vreme kad ga presvlacim dira svoj polni organ, tj pokusava u tome obzirom da mu ja sklanjam ruku. Zanima me da li je neko imao slicna iskustva i da li treba da se zabrinem tj obratim pedijatru. Unapred hvala..
    • odgovora
    • pregleda