bombončica

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici bombončica

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Bn

Aktivnosti člana/članice bombončica

  1. bombončica je dodao/la post u temi Lekovi u trudnoći   

  2. bombončica je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    Muke,muke :-)
    Meni to zvuči ok.Da li ti je to ginekolog rekao,mislim,da možeš imati odnose dok koristiš vaginalete ili si ti to na svoju ruku? Nadam se da se neće pogoršati opet stanje sa sekretom, poslije odnosa,ne bi trebalo.Kad mi je doca prepisao vaginalete,nije mi uopšte rekao da moram izbjegavati seks.
  3. bombončica je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    Nova sam,pa mi je super da ima sličnih iskustava.Ja sam sad u 33. nedjelji i u zadnje vrijeme nemamo odnose,a meni baš,baš prijaju u trudnoći.Upravo ono,muž iz nekog straha ne smije,mada smo ga imali skoro,pa redovno do kraja sedmog mjeseca.Doca mi je rekao da ga mogu upražnjavati,ako mi prija,ali budući da sam veći dio trudnoće imala problemčića sa pojačanim sekretom i kako sam koristila vaginalete,bilo nam je bzvz da hga tokom terapije imamo.sad mi se stanje sa sekretom stabilozovalo,pa se suprug tzek sad ne usuđuje,mada želi,da ima odnos.Ne znam koliko se smije upražnjavati seks ukoliko se vaginalete koriste!?Kakva su vaša iskustva?Kako ti svog muža ubjedi? :-)Pozdrav svim forumašicama!
  4. bombončica je dodao/la post u temi Kada se razbolimo u trudnoći   

    Meni se dešava od samog početka trudnoće da mi na promjene vremena nos procuri,ali na svu sreću ništa pretjerano,ne traje dugo.Isto kao i ti,uzimala sam MARISOL rastvor i doktor mi je dao zbog grla da sisam PANTENOL oriblete,kao i vitamin C (tablete od 500mg,njega smiješ dvije dnevno))P.S.,brzo me je prošlo.Bilo bi super kad bi mogla i sam limun da jedeš,ili sa malo šećera da ga kombinuješ.I ja sam ga,pa i na silu jela,samo da prođe prehlada.Srećno,ako se već nisi porodila!
  5. bombončica je dodao/la post u temi Bebina težina   

    Mislim da neće da kažu dosta stvari sve dok mi ne pitamo,to sam bar skontala.Tako da ja često spremim pitanja koja ću postaviti doci.I ja sam,kao i ti, u 8. mjesecu,valjda u 33. nedjelji.Beba je prije nedjelju dana na UZ pregledu imala oko 1800gr,nadam se da je to dovoljno za ovaj period.Inače,do sad sam dobila nekih 10-tak kg,što,nadam se,nije strašno.U suštini super trudnoća.