bedada

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici bedada

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice bedada

  1. bedada je dodao/la post u temi Prvi poklon bebi   

    Ja lepo u Aksi kupim vaucer i dam roditeljima, pa neka kupe sta im treba. Meni je to super stvar. Imate vaucer od 500 din pa navise. Sad cu tako i za Novu godinu. Dam vaucer pa roditelji sami prave paketic. Stvarno super stvar.
  2. bedada je dodao/la post u temi Prostirke za igru   

    Mi smo koristili Infantino gimnastiku sa slicice, a kupili smo je u Aksi. Super je jer ima igrackice koje vise i ogledalce sto je super za razvijanje motornih sposobnosti i koordinacije.

  3. bedada je dodao/la post u temi Nadimci   

  4. bedada je dodao/la post u temi Igrice za podsticanje razvoja   


    Pre nego sto smo dobili jednu na poklon, ja sam dosta slusala o BIG guralicama. Mnoge mame su mi ih hvalile. Sada kada je imamo, uverili smo se da je stvarno dobra.
    Pronasla sam na netu da je preporuku za ove guralice dao i neki nemacki lekar, profesor ortopedije, koji je ove guralice preporucio deci koja imaju problema sa dislokacijom kukova.
    Korisne su za razvoj motorike i ravnoteze.
  5. bedada je dodao/la post u temi Nadimci   

    Savence - lepence, becika, beca, celavi, dusa, bebolino, bejka
  6. bedada je dodao/la post u temi Sokići u bebinoj ishrani   

    Mi smo poceli sa kasicama malo pre sestog meseca. Savo obozava Sunval finu bundevu
    Od sokica voli Sunvalov sok od crvenih plodova, a od slanih mu je omiljena Brokoli-krompir
    Na nekima pise da mogu i od 4. meseca, ali smo mi poceli od 6. Napravljene su od namirnica koje su uzgojene na organski nacin, a videla sam da imaju i kasice bez glutena.
  7. bedada je dodao/la post u temi Omekšivač i deterdžent kojim perete bebin veš   

    I ja odvajam nas i bebin ves. Od praskova uglavnom korisitim Tide, a omeksivac obavezno Chicco. Jednom plavi, jednom beli,ne mogu da se odlucim
    Chicco omeksivac koristim i za nas ves.
  8. bedada je dodao/la post u temi Odrzavanje higijene bebi opreme   

    Ja imam Lindamov univerzalni parni sterilizator i bas sam yzdovoljna. Moze da stane do 8 flasica od jednom i sterilizaciju zavrsi za 8 minuta.

  9. bedada je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    Moj Savo obozava Sunval kasice i to ni manje ni vise nego onu od bundeve, doduse sa dodatkom pirinca i piletine ali voli i slatku verziju kasice od bundeve.
  10. bedada je dodao/la post u temi Ojed na guzi   

    Ja sam ispocetka Sava mazala iskljucivo pavlovicevom, a skoro sam dobila Chicco kremu protiv ojeda i iritacija koja sadrzi cink oksid. Moja iskustva su za sada pozitivna.
  11. bedada je dodao/la post u temi Kolica za bebu   

    Mi smo kupili Giordani kolica u Aksi u Immo centru. Bila sam pre neki dan i odusevila sam se novim modelom. Da sada kupujem kupila bi njih, Giordani Ethos duo. Mozete okrenuti bebu da gleda u vas ili da ledjima bude okrenuta vama. I ne morate da je pomerate da biste rotirali sediste vec samo okrenete rucke. Odlicna su. A sediste mozete korisiti i kao auto sediste.