sladja973

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici sladja973

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice sladja973

  1. sladja973 je dodao/la post u temi Kragujevac   

    I ja sam iz KG.POZDRAV
  2. sladja973 je dodao/la post u temi Kupanje   

    Tusiranje svako vece, kupanje jednom nedeljno, kosa svako drugo ili trece.
  3. sladja973 je dodao/la post u temi Kutak za nesavršene mame   

    Strasno me nervira kada neko prepise temu koja je na drugom forumu mesecima ranije.
  4. sladja973 je dodao/la post u temi Pomoć za Martu i Milana   

    Ideja je odlična, biće mi drago da pomognem ...Očekujte uplatu sutra
  5. sladja973 je dodao/la post u temi Da li se bolovanje (zlo)upotrebljava   

    Morala sam prokomentarisati... ja na poslu sa raznim šefovima i šefićima se teško borim i kada nisam trudna, dok sam bila trudne radila sam prvih šest nedelja, i baš u tom periodu u sistematizaciji tadašnji direktor mi podigne platu, moje drage koleginice naprave takvu scenu da sam te večeri završila na GAKu...Istina nisu tada znali da sam trudna, bilo bi mnogo gore da jesu jer su se posle raspitivale ko je urgirao da baš taka dobijem veći koeficijent... Kada sm drugi put ostala trudna nisam došla ni dan na posao.Prva trudnoša mi je bila rizišna dok druga i nije ali toliki stres ipak nije za trudnice. Sada mi je koleginica na bolovanju i nazivaju je svakako ...ko zeli da radi i oseća se dobro ok ali ne po sveku cenu. Namerno sam izbegla priču o virusima i putovanju jerona stoji ali odnos kolega je vrlo negativan i neljudski prema trudnicama.
  6. sladja973 je dodao/la post u temi Rana od CR   

    Imala sam dva CR, i drage moje istina da u početku boli ali nakon godini dana ili par meseci ne boli. Obavezno se konsultujte sa lekarom. Mene ništa ne boli i sigurna sam da nikoga ne treba da u toj meri ometa u normalnom zivotu. Jedino tokom ciklusa osećam malo veću bol u predelu rane, ostalih dana je sve OK.
  7. sladja973 je dodao/la post u temi Izlivi bijesa   

    Sačekajte da "napad" počne u kući a zatim ga pustite da besni, viče, histeriše do mile volje.Samo pazite na povrede. Ja sam mog starijeg sina pustila samo dva puta, treći put kada je počeo samo sam mu rekla da slobodno moze plakati i gle čuda ustao je i otičao u sobu. Imao je oko godine nakon toga viće nije histerisao, đto se tice marketa tu smo se dogovarali da kupimo samo smoki ili bonice pa je to kao dogovor odmah prihvatao. Lično ja sam uvek samo iskreno razgovarala sa decom i sada sam ponosna kada Aki koji ima 4 godine kaze samo moja mama me nikad ne laze. Nadam se da sam nekome pomogla,pustite ih da placu jer oni nas proveravaju svaki dan i traze granice do kojih mogu tj do kojih ih pustamo.
  8. sladja973 je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

    Meni je drugi cr bio laksi nego prvi.Sada se nadam da ce treci biti laksi nego drugi. Ćitam i razmisljam o tome da mi uopste nije zao sto ne znam kako izgleda porodjaj.Ja sam se oporavila za par dana i sve je bilo ok ,dok su moje drugarice nedeljama sedele na jastucicima i nakrivo zbog cepanja prilikom prirodnog porodjaja...Istina prvih par sati boli ali nije strasno diklofen i sve je ok.Za trece mi je zakazan cr i radujem se....

  9. sladja973 je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    moji dečaci su Aleksandar i Dušan,jos biramo ime za seku ali braca pominju da bi voleli da se zove Andrea

  10. sladja973 je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

    Cao , kao nova prvo da vas sve pozdravim .Imala sam dva cr, i sve je bilo ok .meni je bio nezgodan prvi dan posle cr ali nista vise ,imala sam divnog doktora. Sada treci put cekam cr ,radujem se jos jednoj bebi, sada su mi jedini strah godinice. . Ipak presrecna sam ,cr je zaista carski. samo hrabro