shadow

Član
  • Broj odgovora

    72
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana shadow

  1. shadow je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    :lol: Svaka cast!

  2. shadow je dodao/la post u temi Privatna obdanista, preporuke, iskustva   

    Mi za dvoje dece placamo oko 8.000 sa nekim manjim umanjenjem, a za drugo dete jeste popust 20%. U svakom slucaju mi smo prezadovoljni, deca srecna, pogotovo sto mladji sin ima 1,5god. Paze ih, maze ih, super im je.
  3. shadow je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Samo nemoj dozvoliti da privoli tm u svoj tabor.

  4. shadow je dodao/la post u temi Epiziotomija   

    E to nisam znala. Sad mi je malo jasnije zasto ni ne pokusavaju bez epiziotomije.
  5. shadow je dodao/la post u temi Iznenadni gosti   

    Moj rodjak najpametniji, samo jednom mu se desilo da mu je nenajavljena rodbina u nedelju banula, a on planirao sa porodicom da provede nedelju napolju. Bilo je obrnuto: E, mi dosli. A on: E, mi posli. I vrati ih kuci. U rekordnom roku su svi saznali za to, covek jednim udarcem ubio oko 50 muva.
  6. shadow je dodao/la post u temi Epiziotomija   

    Bogami, kod mene ista situacija, nista nisam osetila kad su isekli, ali zato posle... 15 dana sam sedela na boku, a tek kad hocu da obavim nuzdu i to malu, joooj. Uzas!
  7. shadow je dodao/la post u temi Bicikli, tricikli, balance-bicikli, Sta nam deca voze?   

    Moj Andrija treba u novembru da napuni 5, pa mislim da jos nije spreman za skidanje pomocnih tockica. Ali balans je super, posle njega odmah moze na bicikl bez pomoci, a ja mislim da vi niste daleko od toga. Inace, moja komsinka je pre mesecak dana kupila taj bicikl sinu( ako mislimo na isti, onaj bez pedala), rece u kojoj prodavnici ga ima, jednoj jedinoj u beogradu, i platila ga 12000! Ili me je zesce slagala, mada sumnjam, ili nas neke malo zeki.
  8. shadow je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Ja bih prvo porazgovarala sa muzem, ako to nekako moze da se izbegne, pa ionako je samo par kilometara udaljena, moze da je obilazi ako treba. A sto se plasi samo zimi a ne i leti? U svakom slucaju, ako se ne moze izbeci, ne bih zatezala odnose bez potrebe, to je samo nekoliko meseci.
  9. shadow je dodao/la post u temi Skidanje filmova i muzike   

    Ja sam sve skidala sa Zamunde, ali otkad sam otkrila on line gledanje filmova sve sam ostalo batalila. Doduse, nema prevod, ali meni ne smeta. Ako te interesuje adresa je www1.zmovie.tv
  10. shadow je dodao/la post u temi Druge mame   

    Ja NAJVISE MRZIM one dobronamerne, koje cak nece ni otvoreno da ti kazu sta misle, nego preko bebca. " Joj kako ci mi ti cladak mali, ali bojim ce da ces da se smiznes, pitaj mamu cto ti nije ctavila kapu". Mrs!
  11. shadow je dodao/la post u temi Kako ste se izborili sa adaptacijom?   

    E pa i mi krenusmo u jaslice od ponedeljka. Danas je vec bio 2 sata. Bitno da Aleksa ne place kada ga vaspitacica uzima, a kad je tamo malo ovako malo onako. U sustini nije strasno, za sada. Kaze vaspitacica, kad se jede sve je super prasence moje.
  12. shadow je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Hvala, bas lepa dobrodoslica.
  13. shadow je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Hm, izgleda da ni ja nisam videla ovu temu, ali nista za to. Ja sam Senka, iz Uzica, ali zivim u Beogradu. Imam dva andjela Andriju i Aleksu sa kojima za sada uzivam, ali uskoro se vracam na posao. Za sada ja vas poznajem bolje nego vi mene, ali i to se moze promeniti. Nadam se da cemo se kuckati
  14. shadow je dodao/la post u temi Nega piše kod dečaka   

    Moj muz je kod starijeg sina, kada je imao godinu dana primetio da se kozica ne povlaci kako treba i nekoliko puta smo pitali pedijatra o tome, a ona je uporno govorila da to nije nista i da ce se samo povuci. Kad je vrag odneo salu sa 4 godine dala nam je Didermal da mazemo, a kad to nije pomoglo uput za urologa. A kod urologa ko na pokretnoj traci. I tako su mom jadnicku morali to hirurski da srede, jedan sekund ali traumatican, a taj ceo dan, ne pitajte, kakva agonija za dete, a bogami i za mene. I jos hirurg nagrdi mm-a, kao sve ste to vi roditelji krivi, niste povlacili kozicu. Pa ti sad smisli sta da radis. Zato mi ovom malcu povlacimo od rodjenja pa cemo videti, valjda nece biti problema.
  15. shadow je dodao/la post u temi Recepti za bebe   

    A inace tunjevinu je super prihvatio i najvise voli to da jede
  16. shadow je dodao/la post u temi Recepti za bebe   

    Mi za dorucak spremamo poparu, palentu, kacamak, hleb i kajmak ili pavlaku, tunjevinu, projaru, ustipke sa integralnim brasnom, a za veceru menjamo ove kasice iz kutije. Inace tunjevinu bas i nisam planirala da uvodim jos ali od ponedeljka krece u vrtic pa smo zbog toga.
  17. shadow je dodao/la post u temi Tv ili ne ??   

    I moj Andrija je dok je bio manji bio navucen na crtace i na igrice, a onda je odjednom sve prestalo i postale mu zanimljive druge stvari. A ovaj malac obozava baby. Priznajem da to koristim kad ne pali nista drugo, uskoro krece u jaslice pa cemo smanjiti gledanje tv-a.
  18. shadow je dodao/la post u temi Filmovi   

    Almodovar je genije, ne zna se koji je film bolji. Vezi me, Zivo meso.... super su!
  19. shadow je dodao/la post u temi Kako naterati goste da se izuju i operu ruke   

    Ne razumem da je ljudima toliko tesko da operu ruke Sto je najgore medju tim istim ljudima ima i onih koji i sami imaju decu, pa nista.
  20. shadow je dodao/la post u temi Kada ste prvi put ostavili dete da prespava kod babe i dede?   

    Mi smo Andriju prvi put ostavili kod babe i dede sa godinu i po dana, na 5 dana. Ja sam plakala kao da ga ostavljam zauvek, a njega bas briga, bilo mu super, uopste se nije bunio tokom boravka.
  21. shadow je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    Potpuno se slazem sa tobom, takva je bila i moja sestra. Ali sve se to resi, bitno je kad malo bebac poraste nadoknaditi to nekim proizvodom za jacanje imuniteta, kao sto je med.
  22. shadow je dodao/la post u temi Igrice za podsticanje razvoja   

    Ah, dvoriste, kako je to super. Mi imamo samo terasu, ali dobro, bolje ista nego nista. Jedva cekam da Aleksa propuze, onda ce biti zurka. Ali za sada ova debela guza samo mrda levo desno
  23. shadow je dodao/la post u temi Kravlje mleko   

    Ja se slazem sa viki77, mislim da je bas prerano za kravlje mleko, pogotovo nerazblazeno. Mozda sada nema nikakvih problema, ali kasnije bi mogle da se ispolje posledice.
  24. shadow je dodao/la post u temi Fleke   

    Evo i od mene jedan trik. Ako ste malo zapustile mikrotalasnu pecnicu ( sto sam sigurna da se desava i vama ) , pa se masnoca osusila i tesko se cisti, iscedite jedan limun u keramicku posudicu i ukljucite na najjacu temp. 2-3 min., a onda ocistite. Ako je potrebno ponovite jos jednom.
  25. shadow je dodao/la tema Beba od 6 - 12 meseci   

    Igrice za podsticanje razvoja
    Ne znam kako je u drugim gradovima, ali u Beogradu kisa samo lije. Aleksa i ja smo se prvi dan lepo zabavljali, malo zvecke, malo let let, malo na stomak, ali vec nam ponestaje ideja. Posto se napolje ne moze, kako se vi, mame, snalazite i kako se zabavljate sa vasim bebcima?
    • odgovora
    • pregleda