mawomace

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici mawomace

  • Rođendan 10/01/85

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Nis

Aktivnosti člana/članice mawomace

  1. mawomace je dodao/la post u temi Kvrgica na vratu   

    Moj bebac ima neke cudne male bradavicice po rukama, imao ih je i iza usiju ali su se osusile. Izgledaju kao plikcici ali su tvrdi i ne primecujem da ga svrbi, ali ne znam sta je.. Pojavilo se pre otprilike 7 dana.
  2. mawomace je dodao/la post u temi Aktivnosti pre prvih koraka   


    Hahahaha, to se nama desilo 2-3 puta, imao je oko 4 ipo meseci, sa sest je puzio kao od sale, sad, sa nepunih sedam puzi bas brzo i pre desetak dana, dakle sa sest ipo, uhvatio se za ogradicu kreveca i podigao na nozice.. Naravno da sam zbunjena, ali ako on smatra da to moze..
  3. mawomace je dodao/la post u temi Aktivnosti pre prvih koraka   

    Moja beba ima 7 meseci, sa nepunih sest, poceo je da puzi, sad puzi uveliko, sedo, i ume da se iz lezeceg polozaja na stomaku prebaci u sedeci. Imace, pre desetak dana se sam uhvatio za ogradicu d kreveca i podigao se na noge. Od tada se podize uz namestaj, stolice, garnituru.. Da nije sve to malo rano, brinem se kako ce njegovi kukovi izdrzati, da nece biti nekih problema. Ima li neka slicna iskustva sa hiperaktivnom bebom???
  4. mawomace je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   

    Ja sam se jako uplasila da nisam ponovo trudna, jer sam prvu mecu nakon porodjaja dobila posle 4 meseca, sad mi kasni vec 2 nedelje. Radila sam test i bio je negativan ali ja nikako da dobijem. Da li je neko imao slican slucaj?
  5. mawomace je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    Mi smo imali odnose do devetog meseca, meni je zaista trebala ta fizicka bliskost.. Nekako sam u trudnoci bas imala zelju za sexom, cini mi se cak i vise nego sad.. Uzivala sam u neznosti i paznji koju mi je suprug tada pruzao.. Samo mi je malo smetao stomak, ali nikakvih komplikacija nisam imala. Mislim da je sex u trudnoci cak i preporucljiv ako nema nikakvih komplikacija.