Smizla

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Smizla

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Smizla

  1. Smizla je dodao/la post u temi Kako naterati goste da se izuju i operu ruke   


    Nisi jedina s tim problemom , i moji svekar i svekrva se svaki put prave blesavi kod te procedure , cak sam jednom i dobila uvredjen odgovor od svekra " pa sta ima da perem ruke , kad od kuce dolazim " , na sta sam ja ostala ZBLANUTA !!! od njegove do moje kuce je dodirnuo bar 10 kvaka i 5 liftova i auro i ko zna sta jos !!! Joooj kako sam bila besna !!! i posle duzeg vremene nista se nije promenilo ... moram da se postavim kao bodigard na pola hodnika i da ih svojim prisustvom potsetim da prvo operu ruke posto su izuli prljave cipele ... kukuu majko moja kada to treba da ih ucis s 50 i kusur godina !!!

  2. Smizla je dodao/la post u temi Grčevi kod beba   


    Moja cerka je imala grceve do 4og meseca , mislila sam da cemo poludeti i ja i ona. a najgore je bilo kada sam pojela tanak snit LUBENICE !!! To je bilo vristanje na sav glas , citala sam sta sve bebama smeta , ali sam shvatila da je sve individualno i jednostavno cekas dok ne prodje a ona krecu zubi(sto je neka druga tema).Nekim bebama je smetala teza hrana , nekima majonez , nekima mleko koje je mama pila ..itd ... nema pravila , svaka beba je individualna pa tako i grcevi !! Znam slucajeve da su roditelji s jednim detetom docekali 4ti mesec sa grcevima , a s drugim ih nije ni bilo ...
    Tako da , strpljenje i cekaj da prodje ..mada je nama pomagao onaj meda sto greje stomak , sto se skuva u toploj vodi i drzi temperaturu sat vremena, kupuje se u apoteci. Espumisam , mislim da vise pomaze roditeljima psihicki nego samoj bebi.
    Pozzdrav !!!
  3. Smizla je dodao/la post u temi Trudničko bolovanje   

    Hello svima , htela bih da kazem , BLAGO SVIM TRUDNICAMA IZ BGD-A!!!
    GARANT SE PITATE zasto ?!!??! Pa zato sto je u Novom Sadu totalni haos i ludilo da bi otisao na trudnicko bolovanje , ajde jos dok je do mesec dana , ali kada dodje komisija na red , to je horor!!! Vracaju trudnice da rade iako im je trudnoca rizicna , ili nose trojke a rade u mestu nadomak Novog Sada pa putuju svaki dan na posao i nazad , ili vaspitacice u vrticu (koje trebaju da se 100 puta sagnu i podignu decu i izlozene su svim raspolozivim virusima ...) i jos gomilu slucajeva . A onda kao zabrinuti su sto je negativan prirodni prirastaj u Vojvodini ?? Ma nek mi se gube s ociju !!! Meni stvarno nije jasno koji monstrumi sede tamo u komisiji !!!
    Takodje da ne spominjem zakon i 65% plate koje dobija trudnica za bolovanje i jos naknadu za drugo dete koju su razvukli na 24 mesecne rate !! Da bi inflacije to sto bolje pojela i obezvrednila !!!!
    ZEMLJO SRBIJO !!!! NESTANI SA LICA ZEMLJE !!!!