Milen@

Član
  • Broj odgovora

    153
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Milen@


  1. Kikiriki,ja sam 12h bila na indukciji sa prvim detetom i bilo je jezivo ali ovo je mnogo gore. Kad vraćam film,mislim da sam i venski jos nesto dobila ali, da budem iskrena, moji su se pozvali na babicu koja radi tamo pa su mi mozda i namerno sve to jace dali da se nebi dugo mucila. Jedino e ovo sto sam ja dobila ,dobila jedna cura koju je porađao komsija koji radi tamo.


  2. Hvala na cestitkama. Evo ovako... U toku 25-og popodne krenule kao neke kontre pravilne ali ne nesto bolne-vise kao menstrualni blazi bol-i provalim da mi je cep ispao kao i da se povremeno javi sukrvica. Dohvatim ja da za svaki slucaj napravim dragom tortu za rođendan (27.10.) i tu me provale moji da je izgleda krenulo jer sam pratila na mobilnom razmak. Oko 22:00 me jedva naterase da idemo u porodilistejer me stvarno nisu nesto bolele kontre i ako su dugo bile na 8-10 min. Odosmo tamo i odmah UZ,CTG,prijem-5prstiju. Odrade klizmu, istusiram se i sad kao cekam jaci bol jer su kontre na oko 5-6 minuta. Ma nista. Setam se ja i dođe doca da me vodi u salu. Reko,pa neću ja jos. Kaze,da prokinemo mi vodenjak i videćes. Usli u salu, nakacile mi babice infuziju sa nekim hormonom dok je doca prokinuo vodenjak i lepo namestio bebinu glavicu na grlić i kad je krenuo rekao da je to 6 prstiju ali da ću imati sad stravicne bolove ali da setam i da će mi babice dati pilates loptu da se malo ljuljam na njoj i poskakujem. Odose njih troje svako na svoju stranu a ja krenula oko kreveta. Tad me uhati neoposiv bol. Jbt,mislila sam da će mi karlica,leđa ,materica i prepone eksplodirati. Nakon 2-3 min osetim napon,popnem se na sto i viknem da dođu jer je gotovo. Babice i dr doletese u cudu,brzinski namontirase nesto na stolu i iz dva-tri napona izlete kao metak Milica moja.Ja nigde pukla,nigde secnuta i jos dobih pohvale da se nisam cula,kao da se nisam ni porađala. Do ujutru sam bila u sali pokrivena da odmorim malo i onda na odeljnje. Odmah sam dobila u guzu injekciju za skupljanje materice. Divan Dr,divne babice...Sve super,samo kad mi debeli gmaz Tadić nije zapao. Jedino su im posteljine uzas-stare ali sve ostalo je super.  


  3. Već dva-tri dana mi se javljaju kontrakcije,nekad jake nekad slabije ali stanu posle nekog vremena. Videćemo. Stomak mi se skroz spustio. Kikiriki,kod meneto moze i danas. Menije ovo treća beba.


  4. Kikiriki,pre drugog porođaja primila sam greskom neku injekciju i u roku od manje od pola sata bilo je gotovo sve a bila sam kao i sad oko 3 prsta otvorena. Zbog toga mi je i frka.


  5. A sto ne pozoves i pitas? KOliko znam dolaze trudnice sa raznih strana

    Imam neku informaciju da bi prvo morala u hitnu sluzbu pa onda oni da me posalju sa uputom u porodiliste. Ja sam u Glogonju i treba mi oko 20 min do PA a do BG-a bar 45 minuta.


  6. Ja se sva iskrivim dok obucem donji deo ili gaće. Obuvanje carapa je prava akrobacija a patike samo navucem na noge jer su skroz raspertlane. Ako stignem,ja ću u Visegradskoj da se porodim ali, Pancevo je realnije jer sam u jednom mestu između BG i PA.

    Vuciguraj voli ovo

  7. Meni je i juce a i danas neki buđav dan. Gegam se kao patka kroz kuću a napolje mi se ne izlazi jer vetar duva kao lud a i kisa pada. Na mojih 65 kg,ova mala od preko 3kg u stomaku je previse teska. Celo telo me boli. Sve se nadam krenuće nesto ali nista. A DR prognozirao da neću ni ući u deveti a ja sutra po ciklusu 38 a po UZ preko 39 nedelja. Da mogu da biram, odmah bi se porodila....

    bepce, Vuciguraj, Maajaa:) i 1 ostali volite ovo

  8. Kikiriki, samo pozitivna budi i videćes da će biti OK. Mislim na tebe i devojke i drzim vam palceve najjace. :wub::babymommy:

    Moja strumfeta je mirnija poslednja 2-3 dana. Valjda ni nema vise mesta. 30. je imala oko 2900gr tako da je sad već opasno,prase debelo. :wub:


  9. Ja sam mislila da ću se noćas poroditi.  Oko 2h noćas me uhvatile kontre na 15 i 12 minuta i trajale do skoro 6 ujutru. Ustala iz kreveta da se istusiram,sredim "dole" kad me uhvati nesto kao groznica i posle 10-15 minuta kontre stadose??!! Opasno zeza ova moja strumfeta.....

    Zato sam od jutros kao slogirana. Bas sam slabo spavala.

    Kako ste vi?

    Cestitam Agnes! :babymommy::babycrib::wub:

    Agnes, Cintia i Kiki92 volite ovo

  10. meni je tako mama radila kad sam bila mala i pomagalo je.u svakom slucaju,sinusi vole toplo,pa se inhaliraj,a i to je prirodno,ne moze da skodi.inace,kad sam vec ovde medju iskusnim trudnicama,da li je normalno da imate onako neprijatna probadanja kroz vaginu,na duze vreme?malo sam jutros stajala i hodala duze nego obicno,inace sve vreme lezim,ali sam jutros morala zbog misica,i sad mi je bas neprijatan taj osecaj.

    Meni je tako veći deo trudnoće jer je moja strumpfeta bas nisko i pritiska glavicom ali,meni ona kaci i neki splet nerava i krvnih sudova pa imam konstantan bol ili grc u preponama,dole, levoj strani guze i levoj nozi.

    merima voli ovo