Milen@

Član
  • Broj odgovora

    153
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Milen@

  1. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Samo da vam mahnemo i posaljemo gomilu poljubaca Micka moja i ja.
  2. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Kikiriki,ja sam 12h bila na indukciji sa prvim detetom i bilo je jezivo ali ovo je mnogo gore. Kad vraćam film,mislim da sam i venski jos nesto dobila ali, da budem iskrena, moji su se pozvali na babicu koja radi tamo pa su mi mozda i namerno sve to jace dali da se nebi dugo mucila. Jedino e ovo sto sam ja dobila ,dobila jedna cura koju je porađao komsija koji radi tamo.
  3. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Hvala na cestitkama. Evo ovako... U toku 25-og popodne krenule kao neke kontre pravilne ali ne nesto bolne-vise kao menstrualni blazi bol-i provalim da mi je cep ispao kao i da se povremeno javi sukrvica. Dohvatim ja da za svaki slucaj napravim dragom tortu za rođendan (27.10.) i tu me provale moji da je izgleda krenulo jer sam pratila na mobilnom razmak. Oko 22:00 me jedva naterase da idemo u porodilistejer me stvarno nisu nesto bolele kontre i ako su dugo bile na 8-10 min. Odosmo tamo i odmah UZ,CTG,prijem-5prstiju. Odrade klizmu, istusiram se i sad kao cekam jaci bol jer su kontre na oko 5-6 minuta. Ma nista. Setam se ja i dođe doca da me vodi u salu. Reko,pa neću ja jos. Kaze,da prokinemo mi vodenjak i videćes. Usli u salu, nakacile mi babice infuziju sa nekim hormonom dok je doca prokinuo vodenjak i lepo namestio bebinu glavicu na grlić i kad je krenuo rekao da je to 6 prstiju ali da ću imati sad stravicne bolove ali da setam i da će mi babice dati pilates loptu da se malo ljuljam na njoj i poskakujem. Odose njih troje svako na svoju stranu a ja krenula oko kreveta. Tad me uhati neoposiv bol. Jbt,mislila sam da će mi karlica,leđa ,materica i prepone eksplodirati. Nakon 2-3 min osetim napon,popnem se na sto i viknem da dođu jer je gotovo. Babice i dr doletese u cudu,brzinski namontirase nesto na stolu i iz dva-tri napona izlete kao metak Milica moja.Ja nigde pukla,nigde secnuta i jos dobih pohvale da se nisam cula,kao da se nisam ni porađala. Do ujutru sam bila u sali pokrivena da odmorim malo i onda na odeljnje. Odmah sam dobila u guzu injekciju za skupljanje materice. Divan Dr,divne babice...Sve super,samo kad mi debeli gmaz Tadić nije zapao. Jedino su im posteljine uzas-stare ali sve ostalo je super.  
  4. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Pancevo. Nebi stigla u BG. Sve preporuke.
  5. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Da se javim na brzaka. 26.10. u 00:40h , ekspresn brzo,na svet je dosla Milica. 3070gr i 49cm. Od prokinuća vodenjaka pa do porođaja proslo manje od 10 minuta. Danas pustene kući. Pisem ,samo malo da dođem sebi.
  6. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Krenule na oko 15 minuta i pojavila se sukrvica.
  7. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Ma nek saceka bar dok danas tortu napravim za slavuba i mom dragom jer mu je 27. rođendan.
  8. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Po ciklusu 5.11 a po UZ 7 do 9 dana ranije.
  9. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Već dva-tri dana mi se javljaju kontrakcije,nekad jake nekad slabije ali stanu posle nekog vremena. Videćemo. Stomak mi se skroz spustio. Kikiriki,kod meneto moze i danas. Menije ovo treća beba.
  10. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Ode moj sluzni cep ili bar deo.
  11. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Ja sam na 65kg sa mojih 172 cm.
  12. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Ako sam ja normalna, ubio me Bog. Juce razvijala pite a danas pravila pletenice sa sirom.... Kad krene porođaj,ja ću sva brasnjava u bolnicu. Hahahhaha.
  13. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    E, a mom dragom 27. rođendan. Zamislite da dobije ćeru na taj dan.
  14. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Kikiriki,pre drugog porođaja primila sam greskom neku injekciju i u roku od manje od pola sata bilo je gotovo sve a bila sam kao i sad oko 3 prsta otvorena. Zbog toga mi je i frka.
  15. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Imam neku informaciju da bi prvo morala u hitnu sluzbu pa onda oni da me posalju sa uputom u porodiliste. Ja sam u Glogonju i treba mi oko 20 min do PA a do BG-a bar 45 minuta.
  16. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Meni je frka da me neće primiti u Pancevu ako zagusti jer imam BG osiguranje.
  17. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Ja se sva iskrivim dok obucem donji deo ili gaće. Obuvanje carapa je prava akrobacija a patike samo navucem na noge jer su skroz raspertlane. Ako stignem,ja ću u Visegradskoj da se porodim ali, Pancevo je realnije jer sam u jednom mestu između BG i PA.
  18. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Kikiriki,sad guzu parkiraj kući i miruj. Vidis ovu moju smizlu. Zeznu sve doktore. Tako će i tvoje,videćes.
  19. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Meni je i juce a i danas neki buđav dan. Gegam se kao patka kroz kuću a napolje mi se ne izlazi jer vetar duva kao lud a i kisa pada. Na mojih 65 kg,ova mala od preko 3kg u stomaku je previse teska. Celo telo me boli. Sve se nadam krenuće nesto ali nista. A DR prognozirao da neću ni ući u deveti a ja sutra po ciklusu 38 a po UZ preko 39 nedelja. Da mogu da biram, odmah bi se porodila....
  20. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Kikiriki, samo pozitivna budi i videćes da će biti OK. Mislim na tebe i devojke i drzim vam palceve najjace.
    Moja strumfeta je mirnija poslednja 2-3 dana. Valjda ni nema vise mesta. 30. je imala oko 2900gr tako da je sad već opasno,prase debelo.
  21. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Kako si Kikiriki?
  22. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Drzi se Kikiriki. Pazi na sebe i,videćes,izdrzaće zenske jos kod mame u stomaku.
  23. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Drzi se Kikiriki. Cure,budite dobre i izdrzite jos malo kod mame u stomaku.
  24. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Ja sam mislila da ću se noćas poroditi.  Oko 2h noćas me uhvatile kontre na 15 i 12 minuta i trajale do skoro 6 ujutru. Ustala iz kreveta da se istusiram,sredim "dole" kad me uhvati nesto kao groznica i posle 10-15 minuta kontre stadose??!! Opasno zeza ova moja strumfeta.....
    Zato sam od jutros kao slogirana. Bas sam slabo spavala.
    Kako ste vi?
    Cestitam Agnes!
  25. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Meni je tako veći deo trudnoće jer je moja strumpfeta bas nisko i pritiska glavicom ali,meni ona kaci i neki splet nerava i krvnih sudova pa imam konstantan bol ili grc u preponama,dole, levoj strani guze i levoj nozi.