Milen@

Član
 • Broj odgovora

  153
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici Milen@

 • Rođendan 12/07/87

Načini kontaktiranja

 • ICQ 0

Informacije o profilu

 • Pol ženski
 • Lokacija Glogonj

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Milen@

 1. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Samo da vam mahnemo i posaljemo gomilu poljubaca Micka moja i ja.
 2. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Kikiriki,ja sam 12h bila na indukciji sa prvim detetom i bilo je jezivo ali ovo je mnogo gore. Kad vraćam film,mislim da sam i venski jos nesto dobila ali, da budem iskrena, moji su se pozvali na babicu koja radi tamo pa su mi mozda i namerno sve to jace dali da se nebi dugo mucila. Jedino e ovo sto sam ja dobila ,dobila jedna cura koju je porađao komsija koji radi tamo.
 3. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Hvala na cestitkama. Evo ovako... U toku 25-og popodne krenule kao neke kontre pravilne ali ne nesto bolne-vise kao menstrualni blazi bol-i provalim da mi je cep ispao kao i da se povremeno javi sukrvica. Dohvatim ja da za svaki slucaj napravim dragom tortu za rođendan (27.10.) i tu me provale moji da je izgleda krenulo jer sam pratila na mobilnom razmak. Oko 22:00 me jedva naterase da idemo u porodilistejer me stvarno nisu nesto bolele kontre i ako su dugo bile na 8-10 min. Odosmo tamo i odmah UZ,CTG,prijem-5prstiju. Odrade klizmu, istusiram se i sad kao cekam jaci bol jer su kontre na oko 5-6 minuta. Ma nista. Setam se ja i dođe doca da me vodi u salu. Reko,pa neću ja jos. Kaze,da prokinemo mi vodenjak i videćes. Usli u salu, nakacile mi babice infuziju sa nekim hormonom dok je doca prokinuo vodenjak i lepo namestio bebinu glavicu na grlić i kad je krenuo rekao da je to 6 prstiju ali da ću imati sad stravicne bolove ali da setam i da će mi babice dati pilates loptu da se malo ljuljam na njoj i poskakujem. Odose njih troje svako na svoju stranu a ja krenula oko kreveta. Tad me uhati neoposiv bol. Jbt,mislila sam da će mi karlica,leđa ,materica i prepone eksplodirati. Nakon 2-3 min osetim napon,popnem se na sto i viknem da dođu jer je gotovo. Babice i dr doletese u cudu,brzinski namontirase nesto na stolu i iz dva-tri napona izlete kao metak Milica moja.Ja nigde pukla,nigde secnuta i jos dobih pohvale da se nisam cula,kao da se nisam ni porađala. Do ujutru sam bila u sali pokrivena da odmorim malo i onda na odeljnje. Odmah sam dobila u guzu injekciju za skupljanje materice. Divan Dr,divne babice...Sve super,samo kad mi debeli gmaz Tadić nije zapao. Jedino su im posteljine uzas-stare ali sve ostalo je super.  
 4. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Pancevo. Nebi stigla u BG. Sve preporuke.
 5. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Da se javim na brzaka. 26.10. u 00:40h , ekspresn brzo,na svet je dosla Milica. 3070gr i 49cm. Od prokinuća vodenjaka pa do porođaja proslo manje od 10 minuta. Danas pustene kući. Pisem ,samo malo da dođem sebi.
 6. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Krenule na oko 15 minuta i pojavila se sukrvica.
 7. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Ma nek saceka bar dok danas tortu napravim za slavuba i mom dragom jer mu je 27. rođendan.
 8. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Po ciklusu 5.11 a po UZ 7 do 9 dana ranije.
 9. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Već dva-tri dana mi se javljaju kontrakcije,nekad jake nekad slabije ali stanu posle nekog vremena. Videćemo. Stomak mi se skroz spustio. Kikiriki,kod meneto moze i danas. Menije ovo treća beba.
 10. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Ode moj sluzni cep ili bar deo.
 11. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Ja sam na 65kg sa mojih 172 cm.
 12. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Ako sam ja normalna, ubio me Bog. Juce razvijala pite a danas pravila pletenice sa sirom.... Kad krene porođaj,ja ću sva brasnjava u bolnicu. Hahahhaha.
 13. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  E, a mom dragom 27. rođendan. Zamislite da dobije ćeru na taj dan.
 14. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Kikiriki,pre drugog porođaja primila sam greskom neku injekciju i u roku od manje od pola sata bilo je gotovo sve a bila sam kao i sad oko 3 prsta otvorena. Zbog toga mi je i frka.
 15. Milen@ je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  Imam neku informaciju da bi prvo morala u hitnu sluzbu pa onda oni da me posalju sa uputom u porodiliste. Ja sam u Glogonju i treba mi oko 20 min do PA a do BG-a bar 45 minuta.