Irenica

Član
  • Broj odgovora

    8
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Irenica

  1. Irenica je dodao/la tema Porodiljsko bolovanje   

    Status mirovanja
    Posto sam student i treba da krenem u cetvrtu godinu a porodjaj mi je u novembru, pa da li zna neko mozda sta znaci status mirovanja na fakultetu.. Da li to podrazumeva da mogu da dajem ispite iz cetvrte godine a da ne budem prisutna na predavanjima..Unapred hvala )
    • odgovora
    • pregleda
  2. Irenica je dodao/la post u temi Zelena stolica kod bebe...   

    Aptamil HA1 ( ja se bas i nerazumem bas najbolje )..Jel to ta comfort? Nije joj sluzava stolica sad je vec zelena sa primesama zutim.. a htela sam i da se posavetujem koliko kolicinski je njoj potrebno mleka? Ona sad ima 5500g i 2,5 meseci...
  3. Irenica je dodao/la post u temi Zelena stolica kod bebe...   

    Muz mi salje pelene iz Svajcarske, mnogo su dobre i proverene.. Ali hvala ti pokusacu tako da proverim, mada, ja nju uvek u istom minutu presvucem jer mi se ukaki kad mi je na rukama posle jela pa odmah osetim.. Par puta se ukakila kad je raspovijem ali zeleno je ...

  4. Irenica je dodao/la post u temi Zelena stolica kod bebe...   

    Hvala vam Da, konstantno je zelena.. U pocetku je bila tamno zelena a sad je nesto svetlija sa zutim.. Dok je sisala uvek je bila zlatno zuta.. Sad koristim i dalje aptamil..
  5. Irenica je dodao/la post u temi Zelena stolica kod bebe...   

    Probala sam bebelac, humanu ali i dalje isto.. Uplasila sam se kad sam saznala da je dobila samo 500g.. Doktori kazu da je zelena stolica znak da je gladna..A inace ne mogu da je nateram da pojede vise od 100ml na tri sata..a kazu da treba 150ml da jede..
  6. Irenica je dodao/la post u temi Kada beba zamjeni dan za noc   

    I ja sam imala isti problem, Una je sa mesec dana zamenila dan za noc.. Meni je uspelo da je preko dana drzim budnu i da se igram sa njom, tako je umorim i uvece je okupam oko 21h i ona zaspi..
  7. Irenica je dodao/la post u temi Zelena stolica kod bebe...   

    Moja Una prvi mesec je samo sisala i dobila je 1100g, u drugom mesecu mi je prestalo mleko i pocela sam da je hranim APTAMILOM i ona je dobila samo 500g .. I od tada joj je stolica tamno zelena, nekad svetlo zelena..ima nekoliko stolica na dan.. Probala sam da promenim hranu ali i dalje isto.. Ona je vesela, igra se, zdrava..
    I zelela bi da mi neko kaze koliko beba stara 2,5 meseca i teska 5,500g treba da jede mleka???
  8. Irenica je dodao/la post u temi Status mirovanja   

    Aha..pa predpostavila sam da je to u pitanju..Hvala u svakom slucaju Pa onda mi je pametnije da se prebacim na vanredno studiranje, da ne gubim godinu, jer ostalo mi samo 6 ispita do kraja..