bikica85

Član
  • Broj odgovora

    1916
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


1 Pratioc



o članu/ici bikica85

  • Rođendan 03/23/85

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Pol ženski

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice bikica85

  1. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Hvala vam puno 
  2. bikica85 je dodao/la post u temi Spisak trudnica   

    Nece da mi otvara forum sa telefona pa ne stigoh iz bolnice da se javim.
    01.12 je stigla IRINA  moja divna devojcica.Porodjaj bio odlican-3330 g,48cm.U pola 2 nocu mi pukao vodenjak,u 05:10h se ona rodila.Epidural sam dobila u pola 5,tako da nije ni stigao kako treba da proradi.Nisam pukla ni secena,sve super.Pozdravljamo vas nas dve i zelimo sve najbolje!!!
  3. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Zene ja se porodila 01.12 Imam devojcicu,zove se Irina  3330g,48 cm.Porodjaj bio sjajan!U pola 2 nocu mi pukao vodenjak,u 05:10h se ona rodila.Dobila epidural u pola 5 koji nije ni stigao da deluje skroz.Sad smo kuci,hvatamo ritam sikenja.Pozdrav i zelim vam da prodjete lako i da sve bude ok!
  4. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Zakacio stomacni virus i mene.Evo tacno se mislim da bi me danas morali carskim poradjati ili kreciti 
  5. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Sta to bese spavanje?  Bilo nekad,pre 8 godina...U kuci svi pokupili stomacni virus,osim psa ,jedino se on drzi.Ludnica opsta!Kad bi mi sad pukao vodenjak mislim da bi zurka bila kompletna 
  6. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Uf ,meni vec dosta  Sve je spremno,jos samo punjac za telefon da pronadjem a malena kulira i zabole je uvo,ne misli skoro.Zene kako ste?
  7. bikica85 je dodao/la post u temi Spisak trudnica   

    Cestitam!!!Neka bude lagana i lepa trudnoca!
  8. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Bravo!!!Samo napred.Bas mi je drago. 
  9. bikica85 je dodao/la post u temi Spisak trudnica   

    Cestitam!!! Nek` je zdrav i srecan!!!
    Cestitam!!!Sve najbolje! :)
  10. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Potpuno se slazem sa Mardz.Ako mi verujete tek sa trecom bebom sam skontala kako stvarno dojenje funkcionise.I prva dvojica su pila moje mleko po 6 meseci,ali to je sve bilo povuci-potegni,kombinacija sike i pumpice,opterecivanje kolicinom mleka...Sve dok treca beba nije imala skok u razvoju,a ja se opet hvatala za pumpu,pa navukla mastitis,pa bila u krizi da odustanem i ohrabrim se citajuci iskustva na Bebcu o dojenju,pobacam i flasice i taj rezervni Aptamil i pumpicu i samo sika,sto puta na dan ako treba,nisam vise gledala na sat vec samo slusala bebu i eto taj treci je sikio punih 17 meseci i da se on pitao jos bi.Tako da,ukoliko zelis da dojis forsiraj samo siku i imaj strpljenja,vrlo brzo ce se ustaliti.
  11. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Leno cestitam od srca  i zelim ti munjevit oporavak!
  12. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Cestitam!!!!  Sve najbolje i brz oporavak ti zelim!
  13. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

     
    Ma ja sam u fazonu ajd` dok sam jos kol`ko tol`ko mlada da rodim jos jedno.Ionako vec 8 godina ne spavam i ne zivim kao svi drugi ljudi pa daj da nadovezem jos koju takvu godinu i onda cao cucle,pelene,grcevi,zubi i ostale radosti.Ne planiram vise,mada sto ti kazes nikad se ne zna bas sto posto.A beba da mi bude kao vas bata pa da se odmorim malo,jer je ovaj treci haos potpuni 
  14. bikica85 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Zoe,legendo hvala ti na detaljnom opisu,da znas da si mi sad olaksala!Ne znam kakve ce biti sestre u bolnici i koliko ce mi pokazati,tako da je super sto sad donekle znam kako. Inace imam kumu koja ima tri starija brata i ona mi kaze:Ne ocekuj nikakvu princezu.Bice divljakusa i muskaraca kao i ja sto sam bila kao mala.Ima da nauci da se bori medju muskima. Ona je u pubertetu postala dama,a dotle mali Rambo  Tako da,ocekujem nesto slicno  A tebi svaka cast,treba balansirati medju nicanjem zuba i prvim simpatijama!
  15. bikica85 je dodao/la post u temi Nega kože u trudnoći   

    Toplo preporucujem Choco body butter domace firme All naturals,kao i njihove kreme za lice i serum.Fantasticni su i meni nikada koza nije bila lepsa.To je prirodna kozmetika i mojoj kozi bas prija.