Vanjica

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Vanjica


  1. Kod nas u domu zdravlja više ne daju te tabletice flourogala i preporučuju da se ne koriste u trudnoći..ja sam njih grickala u trudnoći prvoj i super mi je bilo, bepcu su krenuli zubići sa 5 meseca..sada se razmišljam da krenem na svoju ruku da ih uzimam jer su mi baš prijale. :)

    A u cemu je problem sa tableticama flourogala?

    Zasto se vise ne preporucuju?


  2. Steva je od rodjenja spavao na ledjima ili na boku..nikada nije spavao na stomačiću..sada najčešće na boku spava :)

    Stvarno me je strah da beba spava na stomacicu nocu


  3. Steva je od rodjenja spavao na ledjima ili na boku..nikada nije spavao na stomačiću..sada najčešće na boku spava :)

    Stvarno me je strah da beba spava na stomacicu nocu


  4. Steva je od rodjenja spavao na ledjima ili na boku..nikada nije spavao na stomačiću..sada najčešće na boku spava :)

    Stvarno me je strah da beba spava na stomacicu nocu


  5. Joj, primetila sam kod sebe da mi je nešto zadnjih dana baš smanjen apetit..ništa mi se ne ručka..da li je to prolazno? :unsure:


  6. Meni je doktor preporučio puno mesa, naročito piletine i teletine, voće obavezno kao i povrće. Niko ribu nije spominjao, a i ja je baš i ne volim. Puno mlečnih proizvoda. Ljuto volim ali ga umereno jedem jer mi stvara kiselinu, kao i mladi luk.

    Sokove iz tetrapaka više ne pijem jer mi i oni stvaraju kiselinu, već kupim 2kg pomorandži i 1kg limuna, stavim u sokovnik, zasladim medom, i to mi najviše prija (a takav sok rastvoren mi traje 3-4 dana).

    e, ovo bas prijatno zvuci


  7. Drage moje,

    Ja pokusavam da ostanem u drugom stanju i vec pazim sta koristim.

    Posto meni smeta deterdzent, izlaze mi neki ekcemi, videla sam skoro da ce se pojaviti neke keramicke kugle koje se stavljaju u bubanj i ne koristi se prasak za ves, odnosno smanjuje se upotreba praska.

    Da li je nake od vas cula za tako nesto?

    Znacilo bi mi puno u trudnoci da nemam problema sa ekcemima. :rolleyes:


  8. Ja sam takodje folnu pocela da pijem 2-3 meseca pre zaceca,prestala sam da pusim proslog leta.Ja sam ,izgleda, poprilicno sretna jer samo ostali trudni ODMAH,bukvalno,prvi mesec pokusaja! :lol: nisam nesto posebno korigovala ishranu,jer se svakako trudim da se hranim raznovrsno.Ginekosloke preglede uvek obavljam rutinski,tako da sa tog aspekta nije bilo sta da se posebno radi.Mesecnice su mi uvek bile uredne,pa smo znali kad treba poceti sa ``projektom`` :lol: Zajedno smo vec 6,5 godina,uskoro ce nam prva godisnjica braka i 13. nedelja nase bebe :lol:

    JOS JEDAN PREDLOG ZA ONE KOJI POKUSAVAJU DA ZATRUDNE,NE ZNAM DA LI JE TO NAMA POMOGLO(kao sto rekoh,odmah smo ostali trudni),ali vi probajte.

    na nasme trzistu su se pojavili preparati koji sadrze biljku MAKU,poreklom iz juzne amerike(Peru).Ima razlicitih proizvodjaca i razlicitih naziva.I muz i ja smo to pili,po jednu kaspulu na dan.MOGU DA POOTVRDIM DA MI JE DELOVALA NA UBLAZAVANJE PMS-A I BOLOVA KOD MESECNICE,inace,vazi i za afrodiyijak,ali je izuzetna i za plodnost kod oba partnera.mislim da u ovakvim slucajevima ,kada je najveca sreca u zivotu u pitanju,cilj opravdava sredstvo,pa pokusajte,zasto da ne!

    SVIMA ZELIM MNOGO USPEHA I LEPIH BEBA ;)

    Draga,

    Da li bi mi rekla koji je to proizvod, ili bar gde da ga kupim?

    Ja sam iz Sapca.

    Znam da mozda ne sme da se reklamira, ali te molim za bar neki nagovestaj.

    Hvala ti