majaz

Član
  • Broj odgovora

    13
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici majaz

  • Rođendan 08/06/83

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Banja Luka

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice majaz

  1. majaz je dodao/la post u temi Hematom u trudnoći   

    ja evo vec sedam dana mirujem ,ona je meni rekla da krvarim unutra,i rekla da dodjem za 4 nedelje,iako ja planiram da odem kod jos jednog doktora da cujem misljenje.kazu ako ne krvari bolje je resorbovace su unutra.nadam se da ce sve biti ok.i da ga na sledecoj kontroli nece biti :(
  2. majaz je dodao/la post u temi Hematom u trudnoći   

    evo da se i ja malo pozalim.sa sedam nedelja odem da potvrdim trudnocu,i doktorica nadje hematom 8 mm a plod je 13,3mm.nisam krvarila niti ikakvih tegoba.rekla mirovanje i utrogestan.neznam sta da ocekujem,da li je bolje da ne krvari,hoce li se sam tako povuci.i za koliko vremena se vama povukao.
  3. majaz je dodao/la post u temi Hematom u trudnoći   

  4. majaz je dodao/la tema Priprema za trudnoću   

    ureaplazma-urealiktium
    drage moje,imala sam spontani bobacaj u 7 nedelji.nakon toga sam uradila briseve i nadjena mi je ureaplazma.da li je to moglo da izazove pobacaj,i kad opet mogu da ostenem trudna .ginekolog mi je samo dao doksicilin 7 dana.ma da nikakve simptome nisam imala,i prva trudnoca je protekla uredno.
    • odgovora
    • pregleda
  5. majaz je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Uvjek postoji neka doza straha,ali sto manje razmisljanja o tome to bolje,opustiti se i razmisljati o bebi.Bar tako sam ja,trudila am se da ne razmisljam puno o tome.I kad je dosao taj dan sve je tako brzo prosli da se posle pitamo cemu sve ono razmisljanje.Moj je porodjaj bio za pozeliti,za ukupno dva sata sve je bilo gotovo.Takav vam zeli svima drage trudnice.Me brinite i uzivajte.
  6. majaz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Milenice hvala puno na dobrodoslici.d
  7. majaz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Hvala na dobrodoslici,a kako mogu da stavim te linkove i slike
  8. majaz je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Evo da vam se pridruzim,i bas mi je drago sto cu se druziti sa vama.Ja sam maja i imam vragolanka od tri godine.zivim u Banjaluci ovde sam nasla uz pomoc vasih komentara odgovore na mnoga pitanja.Nastavljamo druzenje. :D :D
    j
  9. majaz je dodao/la post u temi RH faktor   

    Ja isto mislim ako su antitela koja se rade tokom trudnoce u redu,i ako nema krvarenja nije potrebno primati rogan,do posle porodjaja kada se odredjuje bebin RH faktor,ako je pozitivan treba da se primi rogan,ako je beba negativna kao u mom slucaju ne treba.
  10. majaz je dodao/la post u temi RH faktor   

    Mnogo hvala
  11. majaz je dodao/la post u temi RH faktor   

    Drage sadasnje i buduce mame,ja sam RH negativna muz RH pozitivan.Rodila sam jedno dete i doktor je rekao posto je moj krvna grupa ne moram da primim rogan za sledecu trudnocu.E u decembru sam imala spontani i tada mi je doktor rekao da moram da ga primim.E sad vas pitam da li je to u potpunosti sigurno za sledecu trudnocu,da li je neka od vas imala takav slucaj.
  12. majaz je dodao/la post u temi Tiroidna žlezda u trudnoći   

    Hvala puno na odgovoru,obratila sam se ja endokrinologu ali mi je rekla da ne treba terapija dok ne uradim anti tela pa cemo videti.U svakom slucaju ne planiram ponovo trudnocu dok se to ne sanira i ona mi ne kaze da mogu.
  13. majaz je dodao/la post u temi Tiroidna žlezda u trudnoći   

    Da li je neko imao problema sa tim u trudnicu i da li je opasno po bebu.U decembru sam imala spontani pobacaj sto je bio vjerovatni razlog povisen TSH hormon stitnjace.doktorica mi je dala da uradim anti tela i da neostajem trudna u medju vremenu,da ce mi ona reci kad mogu.E sad me interesuje da li kad se to sve sanira moze da trudnoca bude normalna i uredu.A imam ve jedno dete od tri i po godine i tad nisam proveravala hormone ali sve je bilo ok.