MajaKZ

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici MajaKZ

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice MajaKZ

  1. MajaKZ je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Drage moje,
    ja sam se u prvoj trudnoci ugojila 19 kg . Iz porodilista sam izasla sa 11 kg manje, a ostalo je otislo u narednih par meseci.....i malo vise od toga, tako da sma sada bas mrsava . Tako da, bez straha i tripovanja, sve to ode, ako ne tako brzo, onda sigurno kad bebac prohoda .
    Nego, imama jedno glupo pitanje koje ne znam u koju temu bih stavila. Zanima me, posto sam ponovo trudna da li postoji mogucnost da na liniji pratim i prvo dete (koje ima 16 meseci) i nedelje trudnoce? Pokusavala sam da nacem opciju za to , ali nisam uspela.
    Hvala na pomoci!!!!! Poz
  2. MajaKZ je dodao/la post u temi Greške lekara   

    Drage moje,
    ja sam imala zakazan 4D u Analife, ali me je doktorka odgovorila od toga!!!!!! Nije konkretno bio problem u toj klinici, vec u tome da SVI privatnici koji rade ovu vrstu ultrazvuka, uvek pronadju bar neku sitnicu koja nije u redu, kako bi vas naterali da dodjete ponovo i ostabite im novac . Inace, sada tamo pregled kosta 7800 din.
    Imala sam srece pa mi je lekarla dala uput za porodiliste Dragisa Misovic gde je 4D BESPLATAN!!!! To je jos jedna od usluga koju potkrepljuje nase zdravstevno osiguranje, ali naravno niko nece to da nam kaze, osim toga svi nas salju od jednog do drugog kolege privatnika kako bi nam uzeli pare, sto je manje slo od pomisli da vas istraumiraju sa nekim problemom kog realno nema .
    Ono sto je na kraju istina je da DOBAR DIJAGNOSTICAR VIDI NA OBICNOM UZ SVE STO TREBA DA VIDI. I moja dokrorka mi uporno govori da je to cisto pomodarstvo i da nam samo otimaju pare. Ipak , ako zelite da vidite svoju bebicu sto je normalno, trazite uput za Dragise Misovich i gotova stvar.

    SRECNO