tijana83

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Cokalin@ se sviđa post u temi od tijana83 u Преживела абортус своје мајке   
    Počela sam da gledam ovaj video i nisam izdržala do kraja jer me jako iznervira kada se tako jake emocije vezane za decu, radjanje i abortuse ovako lukavo koriste u propagandne svrhe! jako me to ljuti! ovo je očigledno nekakav skup američkih republikanskih religioznih fanatika, istih onih koji nemaju nista protiv ratova i oruzja, a devojka koja govori (pod uslovom da je istina ono što priča) je verovatno usvojena od strane nekog od njih i "pravljena" da im sluzi u ove svrhe.
    E sad, naravno da mi je odvratna ideja o abortusu na takav monstruozan način u tako kasnoj trudnoći, pa sam se zapitala sta zakoni raznih zemalja kažu o tome.
    Sve što sam uspela da pronadjem je da je u Velikoj Britaniji abotus dozvoljen do 12 nedelje pri normalnoj, a do 24 nedelje pri trudnoći u kojoj nešto nije u redu sa bebom.
    Zna li neko kakav je zakon u Srbiji o ovome?
    Inače, pre trudnoće sam imala izuzetno liberalan stav po pitanju abortusa koji sam počela da preispitujem kad sam videla svoju bebu u 12 nedelji i čula otkucaje srca . Ipak, abortus usled nekakve anomalije na plodu opravdavam. mislim da treba koristiti moderna dostignuća medicine i tehnike, pa kada nesto baš nije u redu, ne osudjivati ni sebe ni to dete na nepotpun i težak život.