negica

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici negica

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice negica

  1. negica je dodao/la post u temi Kad srce prestane da kuca...   

    I da, ne znam kakvo je opravdanje da si ti, ja ili neka druga majka, imala neka antitijela ili sta vec. Zato je doktor tu, on treba da zna sta sve moze da utice na trudnocu i da reaguje na to. Pa da sam ja doktor ne znam zasto bi mi oni i trebali. Imam i ja trenutke kada krivim sebe, ali na kraju kad bistre glave razmislim shvatim da je doktor bio taj ko je trebao da neke stvari zna i vidi. Nemoj da krivis sebe, ti si sigurno ucinila sve sto su ti rekli i sto si znala, kao i ja.
  2. negica je dodao/la post u temi Kad srce prestane da kuca...   

    Evo ovdje vidim da zaista ima divnih ljudi, hvala svima. Jer, tragedije zaista filtriraju ljude oko nas, i vjerujte jako malo ih je sad ostalo oko mene. Milice, razlog.. o cemu bih ti sve mogla pisati. Mnogo propusta, sada to znam. Niti jedan ctg.. A ja vjerovala. Ja imam jedno dijete, sina, rodila sam ga bez ikakvih problema i komplikacija, pa sam vjerovala da taj neko ko mi vodi trudnocu zaista zna sta radi, i da ovakve stvari, pa nisu moguce! Imam jedno dijete i zasto bi moglo biti problema, ljekar zna sta radi... I sad nema moga djeteta! Da li je moguce da covjek moze biti ovako bijesan, ljut, ocajan, tuzan, sve u isto vrijeme.. I onda sebi kazem, nazad ne moze, idemo naprijed. I moramo obje naprijed. Polako se i ja pripremam za novu trudnocu, sa novim doktorom, naravno, i hrabro. Tuga ostaje ali se zivjeti dalje mora.
    I zato ne daj se! Cekaju i nas neke lijepe stvari u buducnosti, plac bebe, pelene, flasice, zubici... Sve je to pred nama, jer kako kazu, poslije kise dolazi sunce!
  3. negica je dodao/la post u temi Kad srce prestane da kuca...   

    Milice jaka si, i ostani takva. Mislim da ja toliko snage nemam, ali borim se, kako mogu i kako znam, guram dalje. I da, cekacu ja opet bebu, ali nema njega.. A nazad covjek ne moze. Ipak vjerujem da su nase bebe sada na nekom ljepsem mjestu, da im je lijepo, a mi moramo naprijed. Grlim te i ljubim puno, i da se krajem godine opet ovdje nadjemo sa vijestima da cekamo svoje bebice.
  4. negica je dodao/la post u temi Kad srce prestane da kuca...   

    Draga Milice, nisi zadnja... proslo je mjesec dana od kada sam ja rodila mog andjela. Jedan dan na kontroli je sve bilo u redu a vec sledeci srce nije kucalo. Tri dana pred termin... Boli, nisam ni znala da moze ovako da boli, a da srce ne pukne. Budite jedno drugom podrska, borite se. I neka nam Bog podari snagu da se nosimo sa svojim bolom.