gaga 86

Član
  • Broj odgovora

    49
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana gaga 86

  1. gaga 86 je dodao/la post u temi ! SOS   

    Pa mora da kaki ako cete i stolicu da nosite na analizu,a nama je radjen samo bris,pa nam je mozda zato receno da se ne kupa.
  2. gaga 86 je dodao/la post u temi ! SOS   

    Mi smo to radili pre polaska u vrtic i rekli su nam da se dete vece pre brisa ne kupa jer tada rezultat moze da bude lazno negativan.Znaci vazno je da kada dete kkaki obrises ga papirom,ne maramicama i ujutru zalepis traku,a ako znas da ce dete da kaki ujutru onda i mozes uvece da ga kupas,vazno da kaki,pa traka i izmedju nema pranja..Tako su bar meni rekli mozda je negde drugacije.
  3. gaga 86 je dodao/la post u temi Velika nuzda kod dece   

    I mi smo prosle godine imali taj problem,nije kakila 6 dana,stavila sam joj tu deciju klizmu,ali nije odreagovala na nju,jer se to vec dosta stvrdnulo.Odmah sam je odvela kod lekara,gde su joj oni uradili klizme i to 3 da bi se omeksala stolica i mogla da izadje.A posle smo poceli da koristimo sirup,pa se to sredilo,naavno ne odmah vec posle nekog vremena.Ima vise tih sirupa,nama je Lactulose MIP bio super,a pre njega smo koristili Portalak koji bar nama nije nesto pomagao.
  4. gaga 86 je dodao/la post u temi Velika nuzda kod dece   

    I mi smo prosle godine imali taj problem,nije kakila 6 dana,stavila sam joj tu deciju klizmu,ali nije odreagovala na nju,jer se to vec dosta stvrdnulo.Odmah sam je odvela kod lekara,gde su joj oni uradili klizme i to 3 da bi se omeksala stolica i mogla da izadje.A posle smo poceli da koristimo sirup,pa se to sredilo,naavno ne odmah vec posle nekog vremena.Ima vise tih sirupa,nama je Lactulose MIP bio super,a pre njega smo koristili Portalak koji bar nama nije nesto pomagao.
  5. gaga 86 je dodao/la post u temi ESERIHIJA KOLI   

    Jacka,mislim da nije opasno,ipak je to mali broj za eserihiju.Mi smo imali 500,pa su nas terali da ponovimo urinokulturu i sledec je bila cista,rekli su bilo je samo zagadjeno.Ostale vrednosti su cini mi se ok.
  6. gaga 86 je dodao/la post u temi Gde ima da se kupi?   

    Ja sam ih prosle godine narucila on line preko Dody sopa a naknadno sam kupila i tu duplu lepljivu traku,koja je sira i super drze ali zavisi i od mesta gde ih stavljas
  7. gaga 86 je dodao/la post u temi Gde ima da se kupi?   

    Ja sam prosle godine narucila on line,preko Dody sopa.
  8. gaga 86 je dodao/la post u temi !!! S.O.S.   

    Mi smo juce bili kod kardiologa u Tirsovoj,prvo su nam merili visinu,tezinu,onda EKG,posle je doktorka poslusala i uradila ultrazvuk.
  9. gaga 86 je dodao/la post u temi Problemi sa ušima   

    I ja mislim da ovaj Oto akva acida moze bez lekara,ali u uputstvu pise da nije za decu ispod 3 godine koliko mi se cini,moja imala 2.5 a od doktora ga dobila.
  10. gaga 86 je dodao/la post u temi Problemi sa ušima   

    Pa ima neki miris,ali po meni vise na alkohol..I kada se otvori ne sme da se koristi vise od 28 dana..A po koliko prskas deci,ja sam mojoj po jednom u oba uva
  11. gaga 86 je dodao/la post u temi Problemi sa ušima   

    Mi smo dobili sprej Oto Aqua acida,bas zbog povecanog cerumena,5 dana smo ga koristili i super je..cak mi je rekao da moze dva puta mesecno da se prsne cisto preventivno..
  12. gaga 86 je dodao/la post u temi Štetočine u domu   

    Zene sta mislite o onom prskanju stanova zbog buba svaba,dezinsekcija i deratizacija,jel neko probao,jer stvarno bube nestaju..Mi ih imamo u kupatilu,ja neznam odakle izlaze kada svuda imam tabletice..
  13. gaga 86 je dodao/la post u temi Higijena zubića   

    Mi koristimo Chicovu pastu,prvo smo uzeli 6+ mes,a kasnije 12+,bez fluora a cetkica takodje njihova,ima isto prema uzrastu od 6 meseci pa na dalje..
  14. gaga 86 je dodao/la post u temi Odvikavanje od pelena   

    Izvinjavam se sto sam skrenula sa teme
  15. gaga 86 je dodao/la post u temi Odvikavanje od pelena   

    Mi smo koristili taj Portalak sirup,i bar kod nas nikako nije izazivao proliv,a uzeli smo ga po preporuci pedijatra bas zbog tih tvrdih klikercica..Davala sam ga cerki 2 puta po 5 ml,nekoliko dana i kada sam prestala opet su poceli klikeri..Onda nam je drugi lekar dao Laktulozu/MIP i njega je pila otprilike 10 dana isto 2 puta dnevno,i tako je lepo pocela da kaki,da sam joj ga sama ukinula.E sad laksativi su i jedan i drugi sirup a zasto je njoj bolje delovao ovaj drugi koji je za nijansu blazi od prvog to neznam....I jos nesto za koji dan ce mesec dana kako joj svakodnevno dajem po kasicicu maslinovog ulja da popije,mozda i to ima malog udela

  16. gaga 86 je dodao/la post u temi Dijabetes kod dece   

    Neznam da li neko na ovom svetu moze da procita ovu tvoju ispovest bez suza.....Zelim puno srece tebi i tvojim andjelima i da nikad vise ovako nesto ne dozivite......a za hrabrost ti svaka cast
  17. gaga 86 je dodao/la post u temi Edukativne i druge igračke za malo dete   

    Anjice,imas da je kupis preko interneta,u Aksa baby planeti,njihovoj on line prodavnici,kosta oko 4500
  18. gaga 86 je dodao/la post u temi Koja letnja kolica kupiti   

    Jaoj,rado bih ubacila sliku,ali stvarno neznam kako . .Legenda,bolje odi na Google,ukucaj Dody sop,i kad udjes na sajt,samo udjes u rubriku kolica. .Nalaze se otprilike na 13,14 strani..tacna cena je 2566 din,otprilike 26 eura,ima u dve boje,plava i crvena . .
  19. gaga 86 je dodao/la post u temi Koja letnja kolica kupiti   

    Ja sam prosli mesec narucila preko Dody sopa,extra lagana kisobran kolica i to za oko 2600,imaju tendu,laka za upravljanje,i mnogo slatka sa onim medom Vini Pu . .
  20. gaga 86 je dodao/la post u temi Dečije sobe   

    Caos,samo sam htela da javim da sam ja narucila slike na stiroporu od gp-bubamare juce su mi stigle . .pa to je prelepo . .ja sam narucila mikija,paju,aladina . .a tek kako lepo stoje na zidu . .a tek kako se moja cerka odusevila . .samo mogu reci SVE POHVALE ZA BUBAMARU !
  21. gaga 86 je dodao/la post u temi Bušenje ušiju   

    I ja sam cerki mindjuse stavila sa punih 6 meseci i to u domu zdravlja,prvo je primila vakcinu,a odmah zatim joj probusili usi,pistoljem naravno. . . .plakala 5 min za oba i posle super. .

  22. gaga 86 je dodao/la post u temi Sunčane naočare za bebe i decu   

    Ima u apotekama Chicove suncane naocare u zavisnosti od uzrasta deteta,kostaju oko 1300 dinara.
  23. gaga 86 je dodao/la post u temi Braonkast sekret   

    Citala sam da je normalan pre menstruacije,u trudnoci,i kada se koriste pilule i spirala,ali nigde nisam nasla posle menstruacije..pa sam zato pitala..u svakom slucaju Vam hvala.. i jos nesto..za Ruskinju-da li boli stavljanje spirale
  24. gaga 86 je dodao/la tema Posle porođaja   

    Braonkast sekret
    Caos,stvarno nisam znala gde da ubacim ovu temu..Ovako..ima vec dva,tri meseca kako mi se odmah posle menstruacije,zadnji dan pojavljuje braonkasti sekret koji traje samo taj dan..Da li se nekoj od vas ovo desavalo..e..da..beba mi ima 15 meseci,tako da ovo mi se ne desava bas odmah posle porodjaja..hvala unapred
    • odgovora
    • pregleda
  25. gaga 86 je dodao/la post u temi Infekcija urinarnog trakta, bakterije u mokraci   

    caos,hvala ti..i meni se cini da je posle brusnice odmah bolje,ali smo za svaki slucaj danas bila u labaratoriju.Nego koji caj od breusnice koristite,ja sam uzela u apoteku Adonisov na kasicicu..