AndreaMilosIsidora

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la AndreaMilosIsidora


  1. Mene je zabrinuo dobronamerni komentar zasto moje dete od osam meseci jednostavno ne pokusava da se popne uz ogradicu kreveca.Relativno brzo je to savladala,puzanje je bilo zanimljivo dve nedelje,da bi sa deset i po meseci prohodala.Svako dete to radi na svoj nacin.

    Pozdrav svima!!!!

    Imam troje dece i ovo dvoje su sa 9 meseci prohodali, a Isidora koja sad ima 6 meseci, i zna samo da baulja po podu, i sama sedne iz lezeceg polozaja, pre dva dana me je zaprepastila kad sam je videla da stoji!!!!!!

    Popela se uz veliki jastuk i stala..i sada svaki dan sve vise i vise stoji na prsticima...Doktorka kaze da je to mnogo rano,al ja na mogu da joj zabranim da ustane...


  2. Ćao svima,nova sam na forumu i tražim vas savjet,moja beba ima 10 mjeseci i uzasno se boji usisivača a pošto sad puzi i kupi sve sa poda naravno moram redovno da usisavam i u tim situacijama sam prinuđena da je nosim na rukama ili da cekam da neko jos bude sa mnom u kuci kako bi je drzao(suprug,baba...)

    Dal neko ima sličan problem i savjet kako da to prevazidemo?

    Razmisljala sam čak da kupim i novi usisivač jer ovaj koji trenutno imam je dosta velik i bucan ali ne znam dal bi to riješilo problem? :blink:

    Pozdrav svima!!!!

    Ja ne znam dal se moje dete(Koje ima punih 6mes.) Plasi od usisivaca ali kad je nervozna i spremna za spavanje ja je spustim na stomak i upalim usisivac i ona odmah zaspi...

    a kad je budna ne mrda dok ja usisavam kucu..