bogdanka

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici bogdanka

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice bogdanka

  1. bogdanka je dodao/la post u temi Bolovi, grčevi, zatezanje stomaka   

    E CAO! TEK SAM SADA VIDELA TVOJU PORUKU I NE ZNAM DA LI CU TI POMOCI, ALI JA SAM U DRUGOJ TRUDNOCI IMALA JAKE BOLOVE ZA VREME VELIKE NUZDE TIPA DA NISAM MOGLA DA SE POMERIM NEKIH DVA MINUTA. POSTO MI JE TRUDNOCA BILA RIZICNA ODMAH SAM SE JAVILA DOKTORKI, PREGLEDALA ME I USTNOVILA DA NIJE NISTA STRASNO, REKLA MI JE DA SU TO GRCEVI KOJI SU JAKO CESTI U TRUDNOCI I MOGU DA SE JAVE NA NAJCUDNIJIM MESTIMA. DALA MI JE DA PIJEM MAGNEZIJUM SUMECI 3x1 MADA TO MENI NIJE PUNO POMOGLO. NADAM SE DA SU I KOD TEBE GRCEVI. POZZZ I JAVI STA JE BILO NA PREGLEDU!
  2. bogdanka je dodao/la post u temi Hematom u trudnoći   

    Ja sam imala hematom u 15-oj nedelji trudnoce. Bila sam u bolnici sest dana i isto primala progesteron i pila utrogestan. Koliko sam se informisala taj hematom nastane kada posteljica pocne da se odvaja od materice, prema tome to uopste nije bezazleno i treba mirovati maximalno.
  3. bogdanka je dodao/la post u temi Bolovi, grčevi, zatezanje stomaka   

    Cao svima! i ja sam na pocetku prve trudnoce imala bolove u donjem delu stomaka kao kad dobijem i doktor mi je rekao da je na ultrazvuku sve ok i da su bolovi normalni jer se u organizmu desava nesto novo. medjutim ja sam posle nedelju dana prokrvarila i izgubila bebu. Bila sam cetvrti mesec trudnoce. Zatrudnela sam drugi put posle sest meseci i opet imala bolove, znajuci moju situaciju, doktor mi je prepisao utogestan i inekcije progesteron depo na drugi dan. pila sam ih i primala do petog meseca, a kasnije sam uzimala partosistem i primala tokalize. Nijedan bol u trudnoci nije normalan i cim ga osetite odmah se javite lekaru!