LAKI / LUKA

Član
  • Broj odgovora

    191
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la LAKI / LUKA


  1. :lol: :lol: :lol:

    Moj riba u vanrednim situacijama,a to je kad kupa nase dve kuce.Naravno oriba samo kadu ili tus kabinu,zavisi gde ih kupa,dobro to odradi ali posle toga ipak oribam i ja,nekako ja to bolje,ha,ha,ha.Celo kupatilo i wc nikada nije oribao,to iskljucivo radim ja i ne smeta mi uopste.


  2. Pitanje za sve:kada perete WC solju da li zavlacite ruku unutra(sa rukavicom naravno) ili cistite nekom cetkom?

    WC solje se kod mene peru svakodnevno sa nekim sredstvom i cetkom naravno.Nikada ne zavlacim ruku,jer ako se to redovno radi i koristi dobro sredstvo nema potrebe.


  3. Da li neko ima problema sa hemoroidima?

    Kako znati da li imamo unutrasnje hemoroide i da li se oni osecaju? Posto ja u poslenjih nedelju dana osecam nesto na izlazu ali unutra. ne znam da li je to unutrasnji hemoroid ili nesto drugo?Imala sam jedan spoljni, posto inace imam problema sa stolicom, ali sad ga nema, otkad osecam to 'nesto'.Da li je moguce da se taj spoljni uvukao unutra pa odatle taj osecaj ili ne?

    Ja bih ti preporucila da uzmes mast koja se zove DELMESON.Veruj mi cini cuda posle dva dana koriscenja.Ja stalno imam problema sa hemoroidima i sve moguce preparate sam isprobala i nista nisam uradila.Otac moje drugarice je imao uzasnih problema i od kad je saznao za gore navedenu mast,covek je zivnuo.On mi je i preporucio i hvala mu na tome.Ujutro i uvece se namazes i za dva dana ko rukom odneseno.Poslusaj me,ja sam se mnogo patila dok nisam pocela nju da koristim.


  4. Mama Bojana je umrla. Pogledaj u temi NEGA U TRUDNOĆI Mama Bojanina priča

    JOJ JEZIVO!!!ISKRENO SAUCESCE MAMA BOJANINOJ PORODICI.


  5. LAKI LUKA, sta bi s njom?

    Evo devojke mene opet!Mrzelo me je da kuckam,dosadilo mi je!A i tri momka u kuci treba to postici,svaki trazi svoje.Pogotovo ovo dvoje malih,kod njih vazi-SAD ILI ODMAH.I evo dok ja ovo kuckam,obojica su mi za vratom,stariji je gladan i drobi mi a mladi mi prica vec nesto njegovo,ne obaziru se sto ih ja ne slusam oni teraju svoje!Prekidam al se vracam uskoro.


  6. Zenskice moje, da vam se javim!

    Hvala vam na podrsci, znacila mi je bas, bas puno, ne mogu vam opisati!

    Sto se tice imena bebca, dan prije porodjaja sam pricala sa mm-om i dogovorili smo se da ga upisemo kao Mihailo, ali meni je svejedno. On je pisao na fb, a da sam ja bilo bi sa J. :P

    Bebac je super, a sto je Jellenna primijetila dudu... To mu je baba "uvalila" prvu noc, mada uopste nema potrebe. Jos je tako maaaaliii. :rolleyes:

    Porodjaj su indukovali, iako sam na sve nacine pokusavala sto duze da ostanem kuci da se to ne bi desilo... :( (Vise cu o samom porodjaju u pravoj temi, a sto je Sanja89 spomenula vakuum- zgrozila sam se kada sam cula sestru da to spominje dr- tada sam ulozila napor kakav nisam ni znala da sam u stanju, i napokon rodila cupavka)

    Izgubila sam puno krvi, ali sam samo onaj prvi dan bila pod posebnom paznjom sestara, babica i dr-a. Brzo sam se oporavila samo snagom volje, jer kada su mi donijeli bebca, niko mi nije mogao pomoci- bila sam sama u sobi. :blink:

    Uglavnom- strasno jeste, i bolno, i jos dosta toga loseg, ali i da sam prosla jos 100 puta gore, opet bih bila presrecna!

    Ljubimo vas, puno!

    Borjana,tvome cedu zelim dobrodoslicu u njegov novi dom,puno zdravlja,srece i blagostanja.A tebi i suprugu zelim da ga usrecite svojom roditeljskom ljubavlju! :)


  7. Udecembru prosle godine doktorka mi je otkrila ranicu i papa je bio IIgupa.Dobila sam terapiju-vaginalete.Kada sam pre nekoliko dana ponovo radila kolp.,ranica je jos bila tu,nije reagovala na terapiju, a papa je sad III-a .Doktorka mi je rekla da ce mi raditi ,,skidanje,,sledeceg meseca posle menstruacije.Kaze III grupa pokazuje neke promene,nije mnogo ozbiljno ali nije ni zanemarljivo.


  8. Ma prestanite vise da se izvinjavate,sad mi ispadate smesne.Rekle ste sta ste htele ,pa stanite sada iza svojih reci kakve god da su bile i kome god da su upucene.Nemojte da ,,pljujete,, pa ,,lizete,, izvinite na izrazu.Svadate se ovde danima i trosite svoje slobodno vreme na ,,rekla kazala,, i ,,prosipate iz supljeg u prazno,,!SMARATE!!!! :wacko: :wacko: :wacko: Izvucite iz sebe ono najbolje,dajte malo kompromisa,razumevanja i svima ce biti lepo.I nemojte vise ono STARE-NOVE!Budimo jednake! :rolleyes:


  9. Pa pokusala sam ali on njoj nece da kaze NE! I ja kako god da okrenem nikako da on to prihvati. Pa ne, znam kako ce biti,ona ce otici sa nama, uci samnom i poceti da prica u moje ime kao i do sada sto je strasno.. Najgore mi je sto ne znam kako da izvedem da to ne radi??? :unsure: Kako mislis da izvucem na sentimentalnost??

    Posto on ne moze da joj se suprotstavi,moras ti.Pokusaj s njom da razgovaras,ako je ok kako ti kazes,shvatice.Objasni joj da si ti sad spona izmedu nje i sina i da ako bude ok prema tebi,u svakom smislu,ti ces biti jos bolja prema njoj a i imace odlican odnos i dalje sa svojim sinom.Samo nemoj da cutis i trpis.Od samog starta ako vec moras,a moras,posto vam se mesa a tm to ne prihvata,pokazi zube.Ja sam isla tezim putem ali sam imala podrsku muza,nisam se od starta postavila kako sam te posavetovala,ali zato znam neke devojke iz moje okoline koje su tako radile.Da vidis kako svekrve paze sta rade i kako rade i kako se bore da ih snaja zavoli!!!Zalosno ali sto si veca,, dukela,,vise te vole i postuju,pa ako je to nacin da vi vama obezbedite mir i privatnost,onda budi i to. :)


  10. Ala me je iznervirala...Prica ona meni kada dodju majstori da rade mora da se sprema rucak,da se obezbede sokovi,kafa i PIVO za njih?Cekaj jel dolaze da rade ili da sljokaju?I ja joj to kazem ona meni mora pivo!E pa kada zavrse s radovima neka sljokaju i ja cu s njima,ali kada zavrse!I ja imam obaveze oko deteta,ne mogu da im spremam sad nesto posebno.Isto mi dodje i da im platim rucak u kafani,bice mi lakse.

    Nikada ne pristaj na to da majstorima spremas jelo.Bolje je ugovoriti i malo vise dati ,ali da se sami snalaze za jelo,veruj mi,pusti ti svekrvu.Ona ce sve cetiri u vis, a ti ces se Sanja odvaliti od posla.


  11. Pa nista, stikica moja, samo me nervira.. Ona nam je nasla tu doktorku preko veze i sad ona mora da ide sa nama pa sam ga je pitala svasta nesto tipa dokle mislis da ide sa nama, da nisam ja debil itd.. Da bi mi on na kraju rekao''Pa je tamo nemam gde da se parkiram''u fazonu da neko mora da ostane da cuva kola, a ona da udje samnom. Hm.. :unsure: to mi je bilo previse pa sam mu rekla kako onda sva druga kola tamo stoje parkirna i niko ih ne cuva.. A svaki put kad pocnem ili ga pitam on u fazonu''Necu o tome, necu da se svadjamo..itd'' Danas posle podne mi dolaze mama i bata, jedva cekam, nisam ih videla 3/4 dana..

    b0242.gif

    mislim ne smeta meni sveki, ok je skroz ali me on nervira sto ne zna da joj kaze ne. Ona je ok zena i brine za mene ali ja samo zelim da budemo malo samostalniji, a on mi ne da.

    Pa zasto svekrva ne ostane na parkingu da cuva kola?!Nego svud da zaviri,dobro ne trazi da prisustvuje porodaju.Resi ti to dok je vreme da ne bi imala posle problema kad se porodis.Pritegni malo muza uz sebe,ali sve radi na finjaka i udri na sentimentalnost.Samo polako i videces da pali.Ako tm sad ne moze da joj kaze NE,nikada se nece to promeniti,ako nesto ne preduzmes ODMAH!Muskarci su dukelice i nikada nece reci ,,jaoj bas sam preterao,moram da se menjam,, vec ce pomisliti,,dokle god ona cuti i trpi,cutacu i ja i terati po svom,,.A sto se sveki tice,pazi se,koliko god da je ok,ako ti sad uplovi u vase bracne vode,moze i da te udavi!Zato muza pritegni a nju postavi gde joj je mesto.Ja, da nisam imala podrsku mm od samog pocetka braka,mislim da bi odavno bila razvedena.Pravila nam je zvrckice i u to uvlacila i moje roditelje,ali je mm uvek stajao na mojoj strani.Kad je videla da nam ne moze nista konkretno/sem sto sam se ja jako nervirala,jer mrzim nepravdu/,durila se burila i primirila.


  12. Niko nije visak, ali morate da nas razumete...evo pokusacu da objasnim....A vi se stavite u nas polozaj...

    To vam je kao kad vam na zurku upadne gomila nepoznatih ljudi ( padobranci ) i preuzmu zurku u svoje ruke....haha secate se tog osecaja...zbunjeni ste i sokirani i onda polako domaci pocinju da odlaze jer se ne osecaju prijatno...a padobranci uzivaju...a domacinu je sve jedno. Neki od domacih i pokusaju da uspostave kontakt sa novima i da se upoznaju ali neki i ne...e sad da li ste volele " padobranvce" na svojoj zurci?

    ,, DOSLI DIVLJI,OTERALI PITOME,, HAHAHAHA :lol: :lol: :lol: Mislim da si malo preterala sa ,,DOBRODOSLICOM,,!Svi smo zbunjeni,ali polako plivamo.Uostalom ovaj forum nije vlasnistvo starih clanica,pa da se one pitaju ko sme,ko ne i u kom broju da se uclani.Svasta!Da li si ti kad si pozelela da se uclanis ovde,pitala neku staru clanicu za dozvolu? Naravno da nisi! ;) Glupo je da devojke odlaze zbog pojedinih komentara i clanica koje se teze privikavaju na novine.Iskreno i meni treba vremena da se naviknem na nekog novog ili nesto novo, ali kolika god sam svadalica -kad sam u pravu,nisam ovako neprijatna na prvu loptu -sem ako sam napadnuta! :angry:


  13. Ne idem nigde ali se povlacim sa ovog foruma...Velika je guzva ovde postala tako da postove meni izuzetno dragih osoba ne mogu da pronadjem i vidim...Kreirala sam novi forum a uskoro,kada ga sredim,poslacu njegovu adresu svima za koje smatram da treba tamo da se nadju...Ako hocete,dobrodosle ste...

    Ajde,ajde nemoj da si dete.Bice opet kao pre samo treba vremena da se naviknes na ove,, tajfune ,,od zena. :lol: :lol: :lol: A vidis i nisu tako lose,deluju mi direktne,otvorene i bez foliranja pisu o svemu.Samo nam treba vremena da se uhodamo .Odmori dan,dva pa se vrati,steta je da odlazis!Bas,bas si mi simpaticna i duhovita! :) :) :)


  14. Moja deca nikada nisu pila prokuvanu vodu,od samog starta smo kupovali flasiranu.E,kasnije smo kupili aparat i sad nam na kucnu adresu donose balone od 20l.Odlicna stvar,isplatilo nam se.Imamo i vrucu-za caj,kafu,nes i hladnu.


  15. Imam je od 2001 i obozavam da vozim.Pazljiva sam u saobracaju i ne obazirem se na mangupe kojima se zuri,postujem sve saobracajne propise ali sam ipak par puta izbegla udes,zbog onih koji ih nisu postovali.Ja sam obavezno,kao i deca vezana i smatram da sam se odlicno snasla,s obzirom da sam inace veliki panicar,u voznji sam opustena.Moj tata i mm su zadovoljni kako vozim a to mi je vrlo bitno posto su oni savrseni vozaci.Inace mnogo mi je lakse sto kad mi muz radi ili mu se ne ide nigde,ja spakujem decu u kola i idem gde mi se prohte,ne moram njega da cekam.Imam dosta zenskog sveta oko sebe koje ne zele da polazu ili su polozile pa ne voze,bezveze,ili im muzevi ne dozvoljavaju da voze njihovog,,ljubimca,,itd.To ne razumem.Moja mama je vozacki polagala u devetom mesecu trudnoce i iz prve ga polozila ali kad su ona i tata imali udes gde su se jedva iscupali,nije zelela vise da vozi.To je strah i to razumem,ali sve ostale razloge bi zanemarila i naterala sve zene da nauce da voze.Sto bi muski bili brojniji!!!! ;)


  16. Muz i ja volimo remi i kad nas ,,spopadne,, ne ispustamo karte iz ruku,mozemo sami a i sa prijateljima.Stariji je proslog leta naucio remi i cesto igramo sa njim ali ga NIKADA ne pustamo.Zna sva pravila i nema muvanja.A mladi igra tac sa mnom i sa bakom.Pokusava sa bratom tablic ali ne zna da sabira pa mu pomazemo,ali ne popustamo.Slagalice vole ali ne nesto preterano,jednom kad je sloze,retko kad ponove.Vole i igraju obojica monopol,potapanje podmornica,inspektora,ne ljuti se covece,lavirint,na slovo na slovo .Starijeg je moja mama pre par godina naucila da igra sah i to mu se mnogo svida.Bio je bas mali ali je brzo skapirao i njih dvoje igraju barabar-s tim sto moja mama odlicno igra.


  17. Prvi put mi je bila divna patronazna,doduse starija ali puna saveta.Dolazila je tri nedelje,sve dok mu pupak nije otpao,cak se malo i odomacila kod nas.A drugi put mi zapade,necu je nazvati patronaznom sestrom jer bih mnoge uvredila,zena koja je u sred zime ulazila obuvena sa strasno prljavim cipelama,od rana jutra smrdela na znoj i cigarete sa noktima ko vestica.Prvi dan sam izdrzala,drugi sam je opomenula da se izuje i da ne pusi u mojoj kuci.Zamislite,pametnica mi rece da nema obicaj da se izuva a kad zavrsi kupanje bebe i ode u dnevnu da pije kafu,ja sa bebom treba da ostanem u spavacoj sobi.ONA CE MENI DA ODREDUJE!Letela je istog momenta napolje,kad sam ja pocela da vicem u cemu mi se pridruzio i muz,samo je mojoj mami bilo malo neprijatno zbog nje.Vise nije dolazila,niti zvala,ali sam zato ja odmah sutra dan pozvala nadlezne i svasta im rekla.Bili su kao iznenadeni,mada sam ja posle saznala da ona tako godinama radi i da mnogi cute.E pa vise nece!


  18. Oba puta su nas docekali roditelji i teta Baca.Naravno moja mama je spremila rucak za sve i bilo nam je jako lepo.Naredne nedelje su dosli najnajnajrodeniji.Kada su napunili mesec i po,krenule su posete svakog vikenda.


  19. Sto se ovoga tice, u potpunosti se slazem sa tobom. Mi smo jedini narod koji pljuje po samom sebi i koji mrzi sam sebe a pri tome zelimo da nas drugi postuju...hahaha...kako da nas drugi postuju kada sami sebe ne postujemo. I bolje mi je da i dodju posle cetiri dana nego da moje dete upoznaju sa 18 god...kao preko.

    Ja volim Srbiju i Srbe i kakvi god da smo najbolji smo.

    Ako bih rekla da smo nevaspitani i nekulturni to onda znaci da sam i ja nevaspitana i nekulturna a nesmatram sebe takvom.

    Da ima nevaspitanih i nekulturnih,ima.I od toga se ne moze pobeci.Hteli neki da priznaju to sebi ili ne,ali tako je nazalost! :angry:


  20. Ja mislim da bi mi žene trebalo da na udaju i rađanje gledamo kao na dar(rađanje)....ja nemislim da je nama ženama mnogo teže....evo napr. ja nerazmišljam(to sam prepustila mm) kako ću stvoriti pare za sve naše potrebe i prohteve krećući od hrane,garderobe,raznih aktivnosti,sportova,jezika,garderobe,putovanja....i joooooooš mnogo što-šta.....ej "brate" treba sve to platiti.... :o

    Slazem se!I moj muz je zaduzen za sve gore navedeno.I nikada nije omalovazavao moju pricu o porodaju,mozda sam mu nekada i bila dosadna,jer ju je po ko zna koji put slusao,ali je nikada nije poredio sa vojskom.O vojsci slabo prica,pomene nekada neko lepo secanje a one ruzne slabije jer je prosao pakao-rat.