Soki

Član
  • Broj odgovora

    51
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Soki


  1. Devojke...gledajte u budućnost...ne može dete da zameni dete...ali može da vam ispunii život. A biće dece...biće sigurno, samo glavu gore, volite svoje muževe i plodovi te ljubavi sigurno neće izostati. Možda bi bilo dobro i da sklonite tikere da vas dodatno ne podsećaju na tu veliku tugu koju ste morale da podnesete.

    Kikiriki svaka cas :)


  2. MOJA NADA I SRECA SU PROSLE ODAVNO....I OTISLE SA MOJOM DEVOJCICOM...

    ...Mali Andjele............... mnogo mi je zao, danima dolazim ovamo samo da pogledam sta se desava sa tobom i mnogo mi je krivo sto sam sad ovo veceras procitala ali NADA umire poslednja i iako kazes da su tvoja nada i sreca prosle , uvek neki mali deo ostane u nama pa nas onda kad se najmanje nadamo prijatno iznenadi i obraduje nas kao da nam govori "evo sam, sto si zaboravila na mene"

    Sigurna sam da tebe tvoja sreca ceka i da ti nije zatvorila vrata a nadam se da ce brzo da se pojavi.

    Pozdravljam te i ljubim puno javi se ponekad da vidimo kako si i sta radis!

    Puno pozdrava, slatki andjelcicu :rolleyes:


  3. :(

    Andjelcicu, necu da vidim te tuznice sto kaze Borjana imaj nade i snage jer ja te zamisljam kao jednu snaznu zenu zato budi kao sto si u mojim mislima - jaka i molim se Bogu i nadam se da ce sve biti ok...................Mislim na tebe i javljaj nam sta se desava :)


  4. JAKO SAM TUZNA :(

    Mali andjeo,znam da si tuzna mnogo i mozda je glupo sto cu ti ovo reci ali ne tuguj :( ....Sigurna sam da ti predstoje lepsi dani i nadam se da ce Gospod Bog biti na tvojoj strani i pomoci ti da i ti dobijes svoj andjelcica.......Mnogo mi je zao sto je bilo sve lazna uzbuna ali uz tebe smo i nadamo se lepim vestima uskoro.....Puno pozdrava, cuvaj se i uz tebe sam :rolleyes:


  5. Moja bebi je rodjena sa 2.800, izasli smo iz porodilista sa 2,600

    I kontrola sa mesec dana 3.420kg

    II kontrola 4.150kg

    III kontrola sa 3.5 meseca 5.150kg

    IV sa 5 meseci 5.750kg

    ja sam se malo zabrinula sto samo 600g poslednji put ali dr kaze da je to sve ok, inace sikimo i polako uvodimo vocni obrok i slani a nocni podoj smo izbacili jos u drugom mesecu, mada kad kad me iznenadi pa hoce poneku noc i nocu da jede :blink:

    Pozzzzzz :rolleyes:


  6. drage moje pocecu da placem...imala sam proslog meseca od 15-20.03 posle toga do danas sam imala odnose normalno...pre 4 dana su mi poceli bolovi u donjem stomaku i u ledjima kao pred ciklus,pocele mi vrtoglavice i cesto mokrenje.Medjutim pre dva dana mi je na vesu obelezavalo bledo roze i juce...jako sam se uplasila...kupila sam beby check test sa najmanjom osetljivoscu hormona i odradila ga danas.pokazalo mi je drugu crticu ali jako bledu roze...na danasnji dan sam se porodila i donela na svet moju devojcicukoja je umrla nakon 3 dana greskom lekara.proslo je tacno 5 meseci danas i saznala sam ovo...Sta mislite jel je to zasigurno trudnoca?

    Oh Boze nisam bila na forumu nekoliko nedelja i rekoh ajd da vidim sad sta ima i setim se tebe mali andjeo pa da pogledam da slucajno nema nekih lepih vesti kod tebe i gle procitam ovo.

    Iskeno se nadam da je trudnoca u pitanju i drzim ti palceve a ti izvadi krv da znas zasigurno i nadam se da je Gospod Bog uslisio tvoje molitve i da ces nas kad se ponovo javis sve obradovati

    Veliki kissssssssssssssssss :rolleyes:


  7. mom sinu,koji sada ima 5 meseci pucketa koleno.dok ne stane na noge u setalicu ne moze doktor da kaze nista...mada predpostavlja da je hrskavica labava a to ej nasledno <_<

    I moja Sonja ima 4,5 meseca i pucketa joj koleno nisam za sad nikoga pitala ali sam razmisljala da pitam pedijata za to


  8. MALI ANDJEO, jako mi je zao zbog tvog gubitka i ne postoje reci utehe koje bi ti pomogle ali ja mislim da mali andjeli imaju VELIKA srca a mislim da je tvoje takvo i da ce ono sigurno biti jos vece kad budes opet ostala u drugom stanju...sto ti od srca zelim i da to bude sto pre..... :rolleyes:

    ....A sto se lekara tice sta reci osim imali kraja ovakvim pricama u zemlji Srbiji ?

    P.S. Drzi se MALI ANDJEO a mi smo uz tebe :)


  9. Ja sam se porodila 10.11.2010. i jos nisam dobila ali jos uvek dojim bebca ali mi od kako je prestalo krvarenje poslae porodjaja ide neki zuckasti sekret pa nikako da odem kod lekara da se konsultujem sa njim. Jel neko imao slicna iskustva ? <_<


  10. Jao Milice jako tuzna prica i uzasno je sto se to desava

    Moja Cokica je primila vec 2 Pentaxima i nije imala nikakvu reakciju, i znam da u principu Pentaxim ne bi trebao da daje reakcije u obliku povisene temperature.

    A da i rekli su mi samo da stavljam hladne obloge na mesto uboda i iskreno meni je mama rekla da umutim belance i da stavim na ubod i probala sam i bolje to nego hladne obloge :rolleyes:


  11. Ja sam pitala pedijatra i ona mi je rekla da moze od 4 m sokic, i bas zbog sisanja joj nisam dala sokic na flasicu nego nekoliko kasicica samo da probam i popila je, inace pije i vodu ali cajic nece ni da lizne.....no samo sam htela da cujem vasa iskustva :rolleyes:


  12. Da li ce bebac manje hteti da sisa ukoliko mu se daju sokici? I da li je pogodno vreme za zapocinjanje sokica 4 meseca?


  13. Delim misljenje ostalih devojaka batali se dohrane,svaka beba je prica za sebe i nemoj da se brines i ja sam bila opterecena napredovanjem bebe jer je otpustena sa 2.600kg iz porodilista.......

    ...Skoro sa gledala u nekoj emisiji da je najbolje da prva tri meseca beba napredije po 670g u proseku, od 4-8 meseci 470g a od 8-12 meseci 300g i plus da bebe koje su rodjene sitnije mogu malo manje da nabacuju u kilazi tako da u tvom slucaju nemas sta da brines i plus ti je babac vrlo blizu da udvostruci kilazu sto se u proseku desava u 6 mesecu.

    Recicu ti jos nesto moja prijateljica ima devojcicu koja je bila da adaptiranom mleku jer nije imala mleka......rodila se sa 3.800 i zamisli prvi mesec je napredovala samo 300g a pritom bila je vesela i lepo spavala......sad ima dve godine i prava je buckica.......bas sam se raspisala

    a poenta je

    NE SEKIRAJ SE I SAMO DOJ NEMA NISTA NI ZDRAVIJE NI LEPSE OD MAJCINOG MLEKCA :rolleyes:


  14. Polako ugojices se ako dojis,xoxooxoxoxo.Ja sam izasla iz porodilista kao da se nisam porodila,nema srija,stomaka,kilograma,ali onda sam pocela da dojim i tada su poceli i kilogrami.Ne zalim se ,pa bolje je da dojim i za bebu a i za mene.Evo sad nakon devet meseci sam blizu svog savrsenstva od 57 kg i super mi je.A da i dalje dojim ali sam vise aktivna.

    Srce malo, isti je slucaj i sa mnom kad sam se porodila izgledalo je kao da nisam ali kad sam pocela da dojim i meni su poceli kilogrami da se nagomilavaju, naravno i ja delim misljenje da je najbolje da dojim bebu ali za cetiri meseca ugojila sam se 4 kg.... moja Sonjica puni za 2 dana 4 meseca a ja se pitam da li cu moci da skinem ovaj visak jer sebi ne izgledam bas lepo sa ovim salcetom :lol::angry:


  15. Pre trudnoce 60kg a na kraju devetog meseca imala sam 72kg,kad sam izasla iz porodilista 63kg ali zato sad majko mila 67, od kad sam pocela da dojim mog bebca razjela sam se kao sasava i sad moram malo da msnjim jer me taj visak uzasno nervira......kod mene je problem sto sam sama preterala pogotovo sa hlebom pa cu malo da smanjim pa cemo da vidimo...nego procitala sam u onom casopisu"Moja beba" neku dijetu dok se doji i nije losa ....:)


  16. Kad po vasem misljenju treba uvoditi kasice i sokice, moj pedijatar kaze sokice od 4 meseca a kasice od 5 kakva su vasa iskustva........ :rolleyes:


  17. Pa mi se, Soki, ovde pratimo koliko god mozemo. Ne treba da se zahvaljujes. Mi smo prsoli kroz neku drugu fazu pa te ja razumem potpuno.Super je sto je ona krenula da dize glavicu i da prati igracke.Lepo ti to radis sa njom i drago mi je da nemate problema.

    Jelena Pesic je fizioterapeut, pa ako ti i ona kaze da odete do fizijatra, ja cu potvrditi jer kad ti oni jednom pokazu zaista pravilno vezbice, neces imati priliku da budes nesigurna i da puno razmisljas.Sve njbolje i racunaj na nas ;)

    Da znas od kad sam postala clan foruma mnogo mi je lakse i osecam se mnogo opustenije jer uvek mogu da procitam iskustva drugih i da se posavetujem o svemu sto me muci i sto ne znam i mnogo se zbog toga osecam i rasterecenije Pozdrav jos jednom :rolleyes:


  18. Zamisli nismo ni bili, do kontrole kod pedijatra ja sam je svaki dan po nekoliko puta stavljala na stomak ona se u pocetku bunila ali sam ja uhvatila stos pa joj sa te strane sa koje treba da dize glavu poredjam igracke pa se ona buni ali igracke su zanimljivije pa se glavica dize i tako svaki dan po nekoliko puta pa nam to dodju kao dnevne vezbice kad smo bili na kontroli kod pedijatra ona nam je rekla da je sve ok ali ja i dalje nastavila sa vezbancijom sa mojom devojcurom U svakom slucaju hvala na svim savetima i Yelena C hvala sto si nas se setila :rolleyes:

    samo nastavi da je vezbas tako,stavljaj je na stomak,stimulisi je da gleda stvari i na desno i na levo kao i u tebe tj pravo kad lezi na ledjima!!! ako ti vec pokazuje poboljsanje od onada kada si primetila da je "mlitava"onda ce sa vezbicama biti bolje iz dana u dan!!!kad stignes povedi je i kod fizijatra-ipak je dobro da je pogleda -sto Yelena kaze i da nije nista tebi ce biti korisno

    Da li mislis da je vodim kod fizijatra u skorije vreme tipa za nedelju dve ili ako vidim poboljsanje mogu i da sacekam sledeci odlazak u savetovaliste koji je negde za otprilike mesec dana...Hvala ti :)

    Pozdrav od Mene i Sonje :):rolleyes:


  19. Imam samo jedno pitanjce...ima vec cetiri meseca od kako sam se porodila a jos uvek posle odnosa malo krvarim da li je to normalno ?


  20. Soki, kako je prosao pregled kod fizijatra?

    Zamisli nismo ni bili, do kontrole kod pedijatra ja sam je svaki dan po nekoliko puta stavljala na stomak ona se u pocetku bunila ali sam ja uhvatila stos pa joj sa te strane sa koje treba da dize glavu poredjam igracke pa se ona buni ali igracke su zanimljivije pa se glavica dize i tako svaki dan po nekoliko puta pa nam to dodju kao dnevne vezbice kad smo bili na kontroli kod pedijatra ona nam je rekla da je sve ok ali ja i dalje nastavila sa vezbancijom sa mojom devojcurom U svakom slucaju hvala na svim savetima i Yelena C hvala sto si nas se setila :rolleyes:


  21. heheh jela šlive i onda pita što :lol:

    daj joj, samo mislim da je to od šljiva i da će se srediti vrlo brzo

    SAMO SE TI SMEJ A JA DOK ME NISI PITALA NISAM SE NI SETILA DA PREMOTAM FILM I SETIM SE STA SAM JELA :lol: TJ TOLIKO JEDEM DA NE MOGU SVE DA NABROJIM hAHAHAAHAA :blink:


  22. Soki ništa ne brini i iz mog iskustva ti govorim - pevaj dok kaki tako :lol:

    Pošto samo siki, nije nikakav problem kad kaki često, čak mislim da je to i ok (ako naravno nije voda, tj proliv)

    Polako im se sređuje probavni sistem. Mnogo veći problem je zatvor, opet, naravno, napominjem samo da nije proliv

    Imaće lepu liniju kad poraste

    p.s. šta si jela? :lol:

    Ha,ha dobra ti ta fora za liniju :lol: jedem kao i uobicajeno mada sam pre neko vece jela kompot od sljiva pa ne znam da li mozda nije od toga.......a inace cula sam se sa pedijatrom i rekla mi je da mogu jedno tri dana da joj dajem i probiotik pa cemo za dalje da vidmo u svakom slucaju hvala na savetu :rolleyes: