Janja

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Janja

  1. Janja je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   


    Ni meni ga niko nije trazio.Porodila sam se 15.12.2011
  2. Janja je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   



    A ne dolazim ja u Gradsku na CTG,nasla sam povoljniju varijantu za moje noge
    Jedna privatna ordinacija ga radi gratis i nema cekanja! Ali ja se nadam da cemo se videti u porodilistu.Tj. ako moj bebac ne pozuri jer sam vec otvorena
  3. Janja je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   

    A moram i ja da se umesam malko...mene je prosle godine isto porodio doktor Bojovic i bar po meni,jedan je od najboljih lekara za koje ja znam.
    Proslu trudnocu sam vodila kod njega,ovu trudnocu kod njega vodim,moju sestru je 2 puta porodio i nadam se da ce i ovaj put da me porodi,naravno,ako budem u mogucnosti da biram.
    Ne znam kako vama,ali meni kad je dosao trenutak da se porodim,nisam imala na pameti ni jednog jedinog doktora na ovoj planeti!
  4. Janja je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   


    Aaaaaa i meni je termin 4.1. )))) Jos da se sretnemo i to je to! ))
  5. Janja je dodao/la post u temi Razlika u godinama između dece   

    Naša ćerkica ima trenutno 13 meseci,a za mesec dana nam stiže i bata Mame u sličnoj situaciji,utešite me!!!!Hoću li preživeti?!
  6. Janja je dodao/la post u temi Baby Friendly je MAMA Unfriendly?   

    A svako se vodi svojim iskustvom Sto kažu,3 doktora-7 mišljenja!
    Svaka od nas zna sta je najbolje na svoju bebicu
  7. Janja je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   

    Mame ima li koja sa terminom 1.1.2012 za Gradsku? ))))
  8. Janja je dodao/la post u temi Baby Friendly je MAMA Unfriendly?   

    Sasvim logičan savet za one mame koje mogu i hoće da doje svoje bebe.Moja ćerkica nije dobijala dohranu uopšte u porodilištu jer sam imala tu sreću da imam mleka na pretek!
    Kažu da su prvi znakovi žutice pospanost i kad primetite da beba neće da klopa.Tako je moja beba prvi dan meni zadavala muke u porodilištu.Sedela sam sigurno sat ipo,dva,pokušavajući da je podojim uzaludno!Naravno,ni jedna sestra nije prišla ni da mi pomogne niti pokaže radim li šta pogrešno.No,nevažno.Babica koja me je porodila,kad sam se požalila,mi je rekla da MORAM makar dok spava,da bebi cedim mleko u usta.Jedini način (naravno sem onog užasnog sunčanja) da bebu spasem od žutice je da je NAHRANIM i da je teram da sisa na silu.Jesam se ukočila,sedela sam kao ludak po ceo dan,ali već tu noć moja beba je bila "kao nova" Ne kažu džabe da je majčino mleko lek za sve Nadam se da će ovaj savet nekome pomoći
  9. Janja je dodao/la post u temi Baby Friendly je MAMA Unfriendly?   

    Sasvim logičan savet za one mame koje mogu i hoće da doje svoje
  10. Janja je dodao/la post u temi Baby Friendly je MAMA Unfriendly?   

    Drage mame, imam ćerkicu od godinu dana i u januaru očekujemo i batu.Sa ćerkicom sam bila u BF programu u KBC Zvezdara i imam samo reči hvale za taj program,tako da ću i ovaj put,nadam se,ako bude sve ok,opet uzeti bf.Sjajna stvar kad sa svojom bebicom možeš da provedeš svaki minut i sigurna sam da upravo u tom periodu najbolje upoznaš svoju bebu,kao i ona vas.Ćerkica je rodjena 3 nedelje ranije i imala je sve predispozicije (bar tako kazu babice) da dobije žuticu.Kako bi koja ušla u sobu sledilo je pitanje "A vi još nemate žuticu?!"Jezivo!Onda je došla babica koja mi je bila i na porođaju i objasnila mi na koji najbolji način da zaštitim bebicu od žutice,a i poštedim sebe jos 5 dana ležanja u porodilištu.
  11. Janja je dodao/la post u temi Doktori na porođaju   

    KBC Zvezdara,doktor Bojović za svaku pohvalu i naravno za preporuku!