ELENICA

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici ELENICA

  • Rođendan 10/08/88

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0
  • Yahoo KRISTINAKACA@YAHOO.COM

Informacije o profilu

  • Lokacija GORNJI MILANOVAC

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice ELENICA

  1. ELENICA je dodao/la post u temi Spinalna ili opšta anestezija???   

    Ja sam se porodila 12og marta 2009te carskim rezom zbog preuske karlice pod opstom anestezijom,samo mi je zao sto nisam odmah mogla da vidim moju bebicu ali inace oporavak od ove vrste anestezije je dosta brz,bolovi se osecaju samo prvog eventualno i drugog dana i to je to.Naravno,i vi se morati potruditi,da setate,ustajete ali to je u principu to.A recite mi da li se spinalna anestezija placa naknadno i da li je slicna kao regionalna po delovanju ili sam u zabludi?
  2. ELENICA je dodao/la post u temi Mastitis   

    Molim za savet,moja beba ima 17. meseci i posto iz zdravstvenih razloga moram da joj prekinem dojenje,recite mi koji je najbolji nacin da prekinem mleko?
  3. ELENICA je dodao/la post u temi Odvikavanje od dojenja   

    Cao moje drage mame!Moja Elena je 12 marta napunila godinu dana i sisala od rodjenja,a od pre 2-3 dana ne dajem joj da sisa danju nego samo u toku noci,i to jednom,eventualno dvaput ako se probudi oko 5-6 ujutru,i to nije nikakav problem bio,medjutim,mene zanima sta da radim sa mlekom koje nadolazi,nije mi jasno,jer ako bih se izmazala ono bi sve vise nadolazilo jer je to kao da bebili sisa,ili ne?Hvala unapred na odgovoru.LJUBIM VAS!
  4. ELENICA je dodao/la post u temi Odvikavanje od dojenja   

    CAO SVIM MAMAMA NA FORUMU!MOJA ELI IMA 12 MESECI I ZELIM DA JE ODVIKNEM OD SISANJA,ALI ONA SE BUDI NOCU DA SISA,STA BIH MOGLA DA URADIM DA JE UTESIM TADA KADA SE PROBUDI,I KAKO DA PREKINEM MLEKO,KOJEG BAS DOSTA IMAMA (OSIM SA TABLETAMA)?