*Pufnica*

Član
  • Broj odgovora

    64
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana *Pufnica*

  1. *Pufnica* je dodao/la post u temi Stomak posle carskog reza   

    Ja sam se porodila pre 6 meseci carskim rezom a u trudnoci sam se ugojila 16 kila.Ubrzo nakon porodjaja imam kilazu kao pre trudnoce,ali imam stomak kao da sam 5 mesec,tako da vas razumem potpuno!
  2. *Pufnica* je dodao/la post u temi Prevremeni porođaj   

    Ne znam da li cu te utesiti,moja prica ipak ima srecan kraj.Ja sam imala spontani u 3,5 muz i ja jako tesko smo to podneli.Svasta sam razmisljala,bilo mi je jako tesko,ne volim ni da mislim o tome.Nakon 6 meseci odmah sam ostala trudna,prelezala sam svih 9 meseci iako su doktori rekli da je sve ok,ja sam lezala vise iz straha a i nisam se osecala dobro.Rodila sam sina koji sada puni 6 meseci,jako sam srecna.Tako, znam da ti je tesko,ali imaces ti bebicu,misli pozitivno i bice sve dobro,pozdrav!!
  3. *Pufnica* je dodao/la post u temi Ponašanje beba   

    Jako dobra tema,moj bebac imam 5,5 meseci i svaki dan je sve interensantniji.Ni jednu noc od rodjenja nije zaplakao,samo se promeskolji i to je znak da je gladan.Inace jako se glasno smeje,tada sam najsrecnija,cak nekad i u snu.Zadjih mese dana ne podnosi nikakve carapice,unihop a kamoli patofnice odmah se trudi da ih skine,sto i uspeva.Voli kad jede da sam stavlja kasicicu u usta, ali levom rukom,tako da ne znam da li to znaci da ce biti levak?Obozava muziku,nekad voli da se nosi na rukama pre spavanja,a nekad sam pokaze ljutnjom da zeli sam da zaspi sto je jako slatko.Pozdrav mamama i cuvajte svoje bebce!Zna li neka mama da li moze u Aptamil da se stavi plazma,jer je adaptirano mleko?
  4. *Pufnica* je dodao/la post u temi Elektronski aspirator za nos, Diafit   

    Jel mozes poslati broj i sliku da vidim kako izgleda,jer mi smo se bas namucili od rodjenja sa izvlacenjem sekreta iz nosica.Koristimo plasticnu pumpicu,JAKO MI JE ZAO BEBCA KOLIKO SE MUCI !
  5. *Pufnica* je dodao/la post u temi Alergija na hranu   

    I ja mislim da nije od pirinca,razmisljam da uradimo test na alergiju,veliki pozdrav!!!
  6. *Pufnica* je dodao/la post u temi Alergija na hranu   

    Drage moje,citam vasa iskustva i ne znam sta da radim.Mislila sam da je alergija na pirinac koji smo uveli pre 3 dana, ili je postao osetljiv na Aptamil koji pijemo od rodjenja.Kada smo probali pirinac, imao je jako zapusen nos,suzne oci,crvene obraze.....Medjutim pre uvodjenja pirinca imao je jako crvene obraze, i ekcem na potiljku koji se povremeno pojavljivao.Da li je to od mleka ili pirinca ne znam vise ni sama.Ima li neka mama iskustva,pozdrav!
  7. *Pufnica* je dodao/la post u temi Zelena stolica kod bebe...   

    Moje dete se od pocetka hrani adaptiranim mlekom,nazalost.Vecinom nam je zelena stolica,i stalno sam se plasila da je beba gladna.Medjutim doktorka je rekla da beba lepo napredije i da to nije zabrinjavajuce,i sad imamo 4 meseca i ponekad je zelena stolica,zato mame opustite se ako je beba vesela i raspolozena!
  8. *Pufnica* je dodao/la post u temi Problemi sa probavom kod beba-Zatvor   

    Cao drage mame,moja beba ulazi u 5 mesec,posle hranjenja bljucka i stalno sake stavlja u usta,citam vase price i vidim da nije strasno,inace stolicu regulisemo hippovim cajem koji koristimo od rodjenja i pomaze.
  9. *Pufnica* je dodao/la post u temi beba ne zeli flasicu   

    Nadam se da ce mi pomoci ova casa,ja hranim sina od pocetka na flasicu jer nisam imala mleka,i sad oko 3 meseca poceo je da odbija,pije mleko samo na spavanju,nadam se da ce mi ovo pomoci,pozdrav!
  10. *Pufnica* je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    koliko dana dajemo pirinac?
  11. *Pufnica* je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    i ja sam se odlucila ovim redosledom, samo koliko dana dajemo pirinas,ne znam!
  12. *Pufnica* je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    Hvala pozdrav!
  13. *Pufnica* je dodao/la post u temi U kom polozaju spavaju vase bebe   

    hvala pozdrav!!!
  14. *Pufnica* je dodao/la post u temi U kom polozaju spavaju vase bebe   

  15. *Pufnica* je dodao/la post u temi U kom polozaju spavaju vase bebe   

    Moj sincic od rodjena spava na boku,nocu se okrene na ledja.Ne voli na stomaku,stalno ima zapusen nosic,pa nam je dr rekla da spava na boku nocu, a ja se brinem da li je to dobro.Inace radimo vezbe za vratic,jer naginje vise u jednu stranu pa sam zabrinuta,da li je zbog toga sto nece na stomaku da spava.Ima li neko iskustva?
  16. *Pufnica* je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    Drage moje,moj sin od prvog dana pije Aptamil 1, nazalost ni kap mog mleka,porodila sam se carskim rezom.Zanima me kad mogu da uvedem cvrstu hranu i koju,inace moj bebac ima 3,5 meseca.Kojim redosledom se uvodi cvrsta hrana ?
  17. *Pufnica* je dodao/la post u temi povracanje u mlazu   

    Drage moje,moj decko ima 2,5 meseca i cesto je povracao u mlazu i to jos uvek traje,cak i ostane bez vazduha prilikom hranjenja jer ima zapusen nosic.Inace hranimo se na flasicu,pedijatar nam je rekao da je to normalno jer je dete halapljivo,nije svejedno i briga uvek postoji,ali ako kazu da je to normalno onda ne treba da brinemo :-)
  18. *Pufnica* je dodao/la post u temi Secanje na mama Bojanu   

    Nisam mogla doći ovde jer sam znala šta ću videti!
    Gutam knedlu i grlu i mislim.. mislim na nju... na dobru i odgovorinu mama Bojanu! Tako mi je uvek pomagala i tešila, ali valjda je Bog ostavio ono što je ona najviše volela a nju uzeo!

    BOJAJA NEKA TE ANDJELI ČUVAJU!
  19. *Pufnica* je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

    Ja sam se porodila carskim rezom pre mesec dana,moja doktorka nije bila za to, ali moj decko se oko termina okrenuo u poprecni polozaj.Inace moja zelja je bila carski rez,igrom slucaja se ostvarila,i uvek sam za carsk.Ne plasite se samo napred!
  20. *Pufnica* je dodao/la post u temi Ležanje na leđima   

    Uporno se trudim da legnem na stranu, ali tesko mi uspeva. Sad kako lezim na ledja non stop me gusi i nikako da se namestim, ali dobro izdrzacu sveeee kad je ishod dobar hehehe
  21. *Pufnica* je dodao/la post u temi Porodilište - Kruševac   

    Anci, kad ti posetis, pisi kako je

    Nadam se da nisu drski i da su brizni !
  22. *Pufnica* je dodao/la post u temi Ležanje na leđima   

    Hvala puno na savetu
  23. *Pufnica* je dodao/la post u temi Ležanje na leđima   

    To nisam probala!
  24. *Pufnica* je dodao/la post u temi Ležanje na leđima   

    upravo tako
  25. *Pufnica* je dodao/la post u temi Ležanje na leđima   

    Jesam, ali i to mogu samo najvise do 10ak minuta!
    Bas me strah da li nece nesto da skodi to moje lezanje non stop 7 meseci!