maja knjazevac

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici maja knjazevac

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice maja knjazevac

  1. maja knjazevac je dodao/la post u temi Sta ste poslednji put sebi kupile?   

    Zaista sam mislila kada se rodi beba da cu zavrasiti sa tim, medjutim neeeeeeeeeeee. ja sam ziva kupoholicarka, ako nekupim za sebe obavezno kupim za mog decaka, a kada njega snabdem onda krecem u kupovinu za sebe, ali i za supruga. poslednje sto sam kupila je su patike, komplet suknja prsluk kosulja, a imam nameru farmerke, koznu jaknu, trenerke, cipele i baletanke, i nisam nisam normalna. Lecim se od toga ali ocigledno bezuspesno!
    p.s. pomozite mame
  2. maja knjazevac je dodao/la post u temi Porodilište - Niš   

    Da, starhinja. Sisamo jos uvek, par puta mu moja svekrva dala sok od jabuke, ali nista drugo i redovno mu ne dajem. lepo napreduje skoro 300g nedeljno dodaje. bez obzira sto smo se rodili mesiec ipo dana ranije, lepo napreduje. 60cm smo dugacki na poslednjoj kontroli, sledeca nam je 1. aprila. a koko bese vase ime..... kako se ti snalazis, moram priznati da je ono hranjenje pogotovo nocu na tri sata bas bilo zeznuto, ali hvala bogu muz mi je tu dosta pomogao. kada smo stigli poceli su svi da nas bombarduju babskim pricama gde nas nista od toga nije dotaklo, odbacili smo to i sve prihvatili kao neki vic, idalje smo dobro i bez toga.
  3. maja knjazevac je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    zdravo,
    moj strahhinja ima 5 meseca i nece uvek isto, ali ja nastojim da ga ucim navikama kako bi bilo lakse i njemu i meni. pre nego sto zaspi, bilo da je preko dana ili uvece igram se njim, kako bih ga isrpla, i kako bi on lepse spavo, savetuju strucnjaci. nekada se nosamo, i cuclamo, nekad zaspi sisajuci, a nekad sam, tako da radim na ovom poslednjem da se uspava sam. Upamti takodje je jako vazno, da kada spava preko dana sobica u kojoj je.spavete mora biti zamracena, i vrata od sobe zatvorena, i ono najbitnije, nema otvaranja i proveravanja sta radi i sl. bebe traze tisinu i prigusenu svetlost kako bi lepse spavale. Moj straja vec sa dva meseca nocu sapava bez svetla, tako da se brzo prilagodio na jedan nocni obrok. i supr
  4. maja knjazevac je dodao/la post u temi Porodilište - Niš   

    aha, a u ciju si sobu htela da predjes mlada majko..... Ne mogu da verujem da si ostala 16 dana, izgledalo je da ces dan posle mene izci. Ja sam bila 22 dana tako da se tesi time, vazno je da su sada nase bebe dobro. Kako ste vi jel rastete, nas muce zubici, pa balavimo sve oko sebe, a rukice su nam najsladje, na rodjenju smo imali 2150 kg a sada vec 6000kg, nedamo se. Ljubi vas tvoja cimerka sa malisanom.