maruskica

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la maruskica


  1. Ja mislim da je apsurdno cekati da beba napuni sest meseci i tek tad joj uvesti kasice i sokice...Na kupovnom mleku smo od 5. meseca i lepo napreduje,kao i dok je pio adaptirano.Mogu reci da detetu dajem skoro sve,osim namirnica koje su malo teze za male stomacice i onih koje mogu da izazovu alergiju.

    Moja beba ima 6 meseci i od 4.meseca sam joj pocela davati sargarepicu i pecenu jabuku,a od 5.sve ostalo(povrce i voce),meso (pilece i curece belo) od 5.5 meseci. Sada joj kuvam sutlijas u kravljem mleku. Takodje nisam pristalica uvodjenja namirnica sa godinu dana.. :rolleyes: I sto je najbitnije,zdrava je i vesela.


  2. Zdravo! Nova sam na forumu . :rolleyes: Moja trudnoća je stara 20 nedelja i još uvek radim. Imala sam jednu pauzu od nedelju dana sa 13 nedelja zbog kontrakcija i od onda je sve OK. :D Od samog početka uzimam Utrgestan , čija je doza nekada išla i do 4 x 2 dnevno (previše) , ali mi je dosta pomogao. Inače , posao mi je poprilično naporan , po ceo dan sam na nogama . Nadam se da ću uspeti da izguram do sredine maja. Ne verujem da će šefica biti zadovoljna ( nikad nije ) , ali avaj... ;) Pozrav.