Neuhvatljiva

Član
  • Broj odgovora

    12032
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Neuhvatljiva


  1. joj sad ce bit da se ja hvalim,ali vjerujte mi ja bih bila sigurna u nju da ga ostavim 2-3 dana kod nje,vjerujte mi,i kod nje sve ima(kupila za njega)i carapice i tenerke pidzame i sl ,jer jednostavno uziva sanjim ,ima posebno cebe oprano za njega gdje ga stavlja,ima posebne sudove,mene posalje kod frizera i kozmeticarke svaki cas,i odem cesto sa mm na veceri i sl,stvarno imam oslonac,ali ipak gdje god da odem opet nekako mislim,i kad ocu da se opustim sa mm ja ipak volim da bude on uz mene...e da i zaboravila sam ovo,isti takav mi je svekar,on se sa njim tako izigra ,sve mu udovoljava....eto malo ih ishvalih,e kako kazu bog cuo djavo necuo :))

    Sa normalnim ljudima je sve lako...u divnoj si porodici. :)


  2. A kako ti spremaš spanać?

    Na ulju propržim vrlo kratko beli luk, stavim malo brašna, pa skuvan i iseckan spanać, posolim, sipam vodu i krčka se dok voda ne ispari...tako spremam i blitvu.

    A moj je skuvao grasak :P

    Zdrava hrana... :D


  3. Mariji su preko testova krvi utvrdili da joj se tijelo bori sa nekom jakom alergijom. Prvo su mislili da je refuks jer bljuca i povraca moje mlijeko sada su joj radili nalaze i utvrdili da postoji neka alergija sa kojom se bori. Ona je do sada samo sisla moje mlijeko i nije mi jasno odakle tolika alergija. Stefan je imao samo jednu trecinu visoke te neke parametre pa je djete primalo inekcije jer se gusio....

    Ja zaista pazim sta jedem ....

    A da daš svoje mleko na analizu? I šta kažu lekari na sve to? Možda nije hrana u pitanju...

    Topaz voli ovo

  4. Neato sam cackala po netu. Po nekim istrazivanjima postoji odredjeni procenat djece koji su alergicni na majcino mlijeko.

    Sta mislite da li je to uopste moguce?

    Da, moguće je.


  5. Čorbica od povrća, spanać, pire krompir i dinstana piletina.


  6. Draga, tudna si, 7. mesec. Insistiraj da ti karton daju na ruke i neka napišu na papiru da ti ga daju, ja sam moj tako prebacila. To kada oni službeno šalju u većini slučajeva ne stigne na odredište...pogotovo iz grada u grad. Kartone ne nosiš u socijalno, njima to ne treba...njima treba samo tvoja odjava zdravstvene knjižice. Karton nosiš isključivo u DZ.


  7. cvetic...pregledi nisu na 3. spratu...tu su sobe za porodilje...posete su na hodniku, ko ima vezu poseta mu dođe u sobu, mada to po meni nije fer...ali ajde. Čistačice čiste svaki dan sobe i po 2-3 puta, prelaze džogerom, pumpice su dozvoljenio, dohrana je na svaka 4h, na kašičicu iz lončeta..tvoje stvari, kao i stvari za bebu (vlažne maramice, Pavlovićeva i pelene) stoje kod tebe u sobi...imaju ormarići pored svakog kreveta. bebe umotavaju u pamučne pelene i oblače benkice...tako da ti to ne treba. ja sam isto nosila njihove spavaćice, meni su one extra, široke i komotne. Ali nisu baš ljubazni da ti daju spavaćicu, moraš ipak da insistiraš na tome. Što se tiče čuvanja bebe kada ti ideš do toaleta ili do hodnika kada ti dolazi poseta, pa kažeš cimerkama da nadgledaju, ali one imaju svoje bebe, tako da to i nije baš neka opcija..


  8. Mm i ja smo se bacili na proizvodnju sira.Razmisljam da se zimus malo bakcem oko toga,u slobodno vreme,da otkinem koji dinar od kuce.Kad sam vec kod kuce,a sve uslove imam.

    Sve je neobavezno,nadam se da cu mesecno uspeti da skupim nekih 30-tak kg sira za sada,a i kajmaka po potrebi.Posto ostavljam samo punomasni sir,tako da mi kajmak nije prioritet.

    Za sada imam nekoliko musterija,za neku kolicinu koju mogu da postignem,jer ne zelim da mi to bude posao,vec hobi.Pa videcemo kako ce biti.

    Ako je neko zainteresovan da kupi moze da se javi.

    Uglavnom planiramo da budemo jeftiniji nego na pijaci.

    Srećno...i ja sam zainteresovana za kajmak. :)