Seyla

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Seyla

  1. Seyla je dodao/la post u temi Depilacija u trudnoći   



    Joj i ja imam problema s tim dlakama na stomaku. Ne volim ni u ogledalo da se pogledam. Sama sebi izgledam ko musko. Jel to normalno ili sam ja jedina na svijetu? Pocela sam se stiditi cak i svog muza. Sve me sramota. Imam stomak skoro ko njegov
    Katastrofa!
  2. Seyla je dodao/la post u temi Depilacija u trudnoći   



    Kako si samo sretna...ma nisi ni svjesna. Ja bih tako voljela da se rijesim svih dlaka sa mog tijela, jer mi donose samo lose stvari cijeli moj zivot. Ne mogu ni sa kim da pricam o tome, jer me je sramota. A sto se tice te trajne epilacije, mzes li mi dati malo vise informacija o tome molim te?

    Uzivaj u svojoj ljepoti
  3. Seyla je dodao/la tema Nega u trudnoći   

    Depilacija u trudnoći
    Ja dosad nisam imala velikih problema sa depilacijom, ali kako dani prolaze i stomacic postaje sve veci i veci, imat cu ozbiljnih problema. Sve se zalim muzu i kazem da haman nista ne vidim ispod stomaka . I jos nesto...pojavilo mi se jako puno malja na tijelu koje sam i prije trudnoce imala, ali ni priblizno ne kao sada. Da li neko zna da li je to normalno i da li ce te malje nekon poroda mozda nestati???

    Pozz svima
    • odgovora
    • pregleda
  4. Seyla je dodao/la post u temi Nega kože u trudnoći   

    Ja sam u 25. sedmici i hvala Bogu jos nisam ispucala . Mazem se kokosovim puterom koji je kao i namjenjen za borbu protiv strija, ali ujedno i maslinovim uljem. Inace sam sklona debljanju, ali dosad se nisam puno ugojila. Dobila sam oko 5kg, a sta ce biti kasnije...ko zna?

    Ali nemojte se brinuti previse oko toga. Strije su u jednu ruku i genetske i nezaobilzne, tako da nam je dzaba da se sikiramo. A kad se samo sjetmo nasih bebaca...pa kome moze biti zao ako malo i popuca , zar ne?
  5. Seyla je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   


    E sad mi je malo lakse
    Ma salim se ja malo. I da nije normalno, sta mogu? Valjda ce se sve vratiti u normalu poslije poroda
  6. Seyla je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    Cao svima,

    ja sam u braku vec tri godine, a trudna sam 5.5mjeseci. Zelju za sexom sam imala na pocetku trudnoce, ali kako vrijeme rolaze ta zelja je sve manja. Ne znam zasto? Da li je to nomlalno ? Sto se tice ljubavi, ona je jos veca u ovom periodu. Dragi je presretan zbog bebe i to pokazuje na sve moguce naciine. Pazi me, mazi,... i to je cini jako sretnom