Kika :)

Član
  • Broj odgovora

    8
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Kika :)

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Kika :)

  1. Kika :) je dodao/la post u temi Porodilište - Novi Sad   




    I meni je doticna dr. Krnjic dala svoj br. mobilnog.Rekla je kako se bebi nije spustio jedan testis i da dodjem na pregled.Ja kao prvorotka sam mislila da je pregled u sklopu Betanije.Meni nije bilo mrsko i nazovem babicu i pitam je,ona mi kaze kako dr. Krnjic radi privatno i da odem u svoje savetovaliste na pregled,zasto bi placala.
  2. Kika :) je dodao/la post u temi Porodilište - Novi Sad   

    E pa ovako: Ja sam super prosla.22.10 sam otisla da lezim na patologiji zbog viska plodove vode,imala super cimerke. U nedelju,tacnije 24.10 ujutru u 05:15h su mi krenuli bolovi.Poslepodne su bili moji da me posete i doneli mi pitu od krompira,taman sam pojela jedno parce i legla da merim kontrakcije,uhvatio me i san...Kad meni puce vodenjak.Cimerke viknule sestru,odmah je dosla i konstatovala da je plodova voda zelene boje i hitno me odveli gore.Odmah su me stavili u salu-jer nije bilo mesta.Prikljucili me na indukciju.Oko nekig 20h me odveli u predporodjajnu salu-rascistila se guzva hehehehe.Babica je bila non-stop uz mene,i davala mi savete.Oko 23h je krenula moja beba napolje i prebacena sam ponovo u salu i u 23:14h je moj beban rodjen.Posto posteljica nije htela sama da izadje,morali su da me uspavaju-taman su me tad i usli,nisam nista osetila.Oko 00:40h su me odvezli u sobu i rekli da ih zovem ako nesto treba.Sestre su bile super(mada se nisam nadala da ce biti tako).Moj beban je rodjen sa 2700g i 48cm-bio je manja beba,ali je sve bilo u redu.Posle tri dana sam pustena kuci,jer sam bila anemicna.Sve u svemu jedno lepo iskustvo-sto se tice Betanije...A porodjaj manje-vise. Pozdrav
  3. Kika :) je dodao/la post u temi Porodilište - Novi Sad   

    Meni je termin 23.okt...Ne mogu da docekam!!!
  4. Kika :) je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    U 20. nedelji sam trudnoce,pre nedelju dana sam isla na vadjenje plodove vode,doktor mi je rekao da od sex-a nista dve nedelje...Sad jedva cekam da prodje jos ta jedna nedelja,pa kad ga u'vatimmm...Kazite mi samo,da li koristite kondome? Kako sam ostala u drugom stanju,mi ga nismo ni jednom koristili...Da li gresimo,mozda?
  5. Kika :) je dodao/la post u temi Kada ste počeli da kupujete odeću i opremu za bebu?   


    Najvise mi je zbog toga...HOCU JA DA BIRAM I da,to sto kazes,necu da propustim tu radost...Kupovacu svaki mesec pomalo...carapice-carapice,ali znam da sam ih ja odabrala...Hvala vam svima puno,taman da muzicu dokazem da ima jos neko ko kupuje ranije
  6. Kika :) je dodao/la post u temi Kada ste počeli da kupujete odeću i opremu za bebu?   



    Pa da,i ja sam mislila tako neku sitnicu...Ne bi ni ja preterivala
  7. Kika :) je dodao/la post u temi Kada ste počeli da kupujete odeću i opremu za bebu?   




    Joooj,a ja ne mogu da dočekam tih devet meseci,tek sam treći
  8. Kika :) je dodao/la post u temi Kada ste počeli da kupujete odeću i opremu za bebu?   

    Od svih ljudi koje znam,svi su mi rekli da ne kupujem opremu dok beba ne stigne kuci,A ja ne zelim da mi niko drugi kupuje.Ipak znam sta mi se svidja!