*LAVICA*

Član
  • Broj odgovora

    16
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la *LAVICA*


  1. Ja sam oko 6-7 nedelje pa oko 15-16 imala bolove u donjem delu stomaka. Grceve, boleli su me jajnici pa se prosirivalo na ledja. Hvala bogu gin.kaze da to nije nista strasno i da je normalno. Naravno ako bolovi nisu abnormalni i ako nisu praceni krvarenjem. Mene je zaista blelo u 6-oj nedelji. Morala sam da lezim da se utoplim. Ipak kazi svom gin.ako te zaista mnogo boli! Mislim da je to sve ok i da ce sve biti ok. Nemoj stalno u glavi da imas prosi spontani, lavice zivot ide dalje, a ti moras da ga pratis!!!

    Pozdrav :rolleyes:


  2. Draga Lavice i ja sam izgubila u novembru 2008 svoju mrvicu u osmoj nedelji. Evo me sada ulazim u 34-u nedelju. U ovoj trudnoci sam odlucila da budem opustena rekla sam sebi kako dragi Bog da i dao je, evo skoro na kraju. Zato kao sto druge mamice rekose glavu gore, nije lako, tesko je, ali ipak izgura se. Jer kad mislimo pozitivno pozitivno se desava!! Srecno i pozdrav!!!

    Hvala,puno znaci sto razmenjujemo iskustva,pozdrav :rolleyes:


  3. Joj ti bolovi.....i mene su mucili, cesto su me i uplasili jer su bili nekad jaci i sumnjivi, ali se nije nista lose desilo.

    Sire se misici i ligamenti, raste i pomera se materica....svasta se desava i mi to osecamo, cast izuzecima, neki ne.

    Razumem brigu, jer sam ja imala 2 spontana, ali nikad nemojte panicariti, jer smirenost je vazna u trudnoci.

    Na pregledu treba spomenuti sve, nikada ne mozemo znati sta je u pitanju, cak ni pole nekoliko meseci trudnoce.

    Ali bez nerviranja i straha, razmisljajte pozitivno

    Hvala,ovo doista znaci.


  4. Ima li neko iskustva,sa tupim bolom u donjem delu stomaka,6/7 nedelja.Bila sam kod dr.primam injekcije, ali se mnogo plasim i jako sam zabrinuta, zato sto sam vec imala spontani i pored terapije desilo se ono najgore :(


  5. Cao svima,citam vase teme i radujem se sto nas toliko ima.Ja sam tek u 6 /ji. za sad je sve u redu,ali briga uvek ima.Pre 7 meseci izgubila sam bebu u 13 /lji,pa sad strahujem da li ce sve biti u redu.Ali kako vi kazete osmeh na lice i idemo dalje :rolleyes:


  6. Recimo MacMirror Complex vaginalete se ispisuju u trudnoci, za ove druge ne znam, pitaj lekara.

    U prvim nedeljama 99% zena ni ne moze znati za trudnocu, pa svasta rade, bitno je da se pazis kada saznas za trudnocu, tako da ne brini

    u pravu si,koliko njih i ne zna u pocetku da su trudne,pa bude u redu........


  7. Ja sam trenutno u 6/oj nedelji,po uz bih trebala biti u 7/oj tj.fetus je sitniji nego sto bi trebao da bude.Registrovana je srcana radnja,malo smo porasli u odnosu na prvi put...Da li je neko imao slicnih iskustava

    :{

    Ja da ne ponavaljam,ista je situacija kao tvoja,6-ta.nedelja, a po njihovoj 7-8/ja.Srcana radnja vidljiva,ali i dalje sam zabrinuta.


  8. Meni je proslo 6 meseci i eto opet sam trudna. Ne boj te se i za to se vredi boriti!


  9. Hvala puno, kazu da ne treba i samo trebamo sacekati da vreme pokaze, ali da ne steti jer je bilo u prvim nedeljama! Bas sam srecna cula sam otkucaje danas :)

    andisam voli ovo

  10. Pre 6 meseci izgubila sam bebicu u 13oj nedelji i bilo je jako bolno i stresno! Sada sam u petoj nedelji trudnoce i molim Boga da sve bude u redu! Puno srece i vama zelim!


  11. Da li vaginalete stete, recimo poliginax i da li smetaju laktogan? Ima li neko iskustva? :mellow: