neda

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la neda


  1. Moze li mi neko reci koliko beba od 2.5-3 meseca treba da posisa ili popije adaptiranog mleka u ml?

    moja beba slabo napreduje poslednja 2 meseca. Prvi mesec je dobila 1 kg, a posle toga oko 400-500gr mesecno. Merimo se u savetovalistu na nedelju dana bas zbog toga, prosle nedelje je dobila samo 100gr, proscno dobije oko 130-150gr. Inace, probala sam i da joj uvedem adaptirano ( doktorka je mislila da je gladna pa je rekla da probamo vise vrsta vestackog mleka), ali dete nece da jede!!!

    Bilo da je moje mleko ili adaptirano ona popije 50 ml uvrh glave i to je to. Sita, raspolozena, nasmejana. Vise ne merim koliko pije, ne nudim joj mlecnu formulu, dajem joj da sisa na 2 h, nekad nece da jede posle 2h, vec tek posle 3h.

    Uvece posle kupanja popije 50 ml i odspava po 5-6 sati i ne mozes je probuditi u medjuvremenu da sisa!

    Mnogo se nerviram i ne znam sta da radim... Da li je neko imao ovakav problem?

    Imam i ja isti problem i hocu da se ubijem. Problem je shto sam dodavajuci razlichite vrste mleka, usput izgubila svoje, a ona sve manje pije kolichinski i sve redje. Imam 5 razlichite flashice sa 5 razlichitih cucli od razlichitog materijala i oblika i 3 adaptirana mleka (humana, nan i impamil) i ona i dalje plache i odbija hranjenje. Pa ti sama proceni da li sam izgubljena. Ne znam shta da radim... Sita je, raspolozena, nasmejana isto kao i tvoja, sem kad treba da jede... Uzhas :(