jeckaa29

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la jeckaa29


  1. Dogovoreno! :D Jeckaa29,Clara82 i ChiMama dele sobu! ;) Npr.nekog 5.oktobra... jel moze? :lol: :lol: :lol:

    Ps:Ja cu se poradjati u Betaniji-Ns.,a vi?

    Može 5 oktobra :lol: Ja još razmišljam između Betanije i Zemuna...

    Ovo mi je prva bebica pa nemam iskustva sa porodilištima.Čula sam da u Betaniji puštaju suviše brzo ako se porodiš prirodno i da to nije baš dobro.Zemun mi svi hvale,a ja se još mislim :unsure:


  2. Ne postoji osoba koja može biti ravnodušna na ovakve životne priče. Ne mogu zamisliti koliko je to iskustvo bolno za svaku majku. Vama dvema želim svu sreću ovog sveta i da uskoro postanete majke. Budite jake,mislima smo uz vas...


  3. Evo ja danas bila na UZ(posto sam se juce okliznula i pala,pa da proverim dali je sve ok),i bas se obradovala kad mi je dr.rekla da je po UZ trudnoca starija za 11dana! :) Bebana ima 1435gr.! :D Tako da imam novi termin,12.oktobra! Ko ga sisa,ja cu po ovom brojiti od sad... :lol: Jos "samo" 70dana... :P:D I okrenula se najzad,nece se ispuniti san o carskom rezu-barem ne zbog polozaja... :D JUPII! ;) Bas mi je lepo krenuo dan... :rolleyes:

    Caos svima! Ja sam isto 31 nedelja trudnoće i termin mi je isto 12 oktobar. Mnogo mi je drago zbog tebe i tvoje bebice. Možda budemo delili sobu u porodilištu :-)