Happymama

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Happymama

  • Rođendan 12/14/79

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Beograd

Aktivnosti člana/članice Happymama

  1. Happymama je dodao/la post u temi Apartman u porodilištu - da ili ne?   

  2. Happymama je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   


    Evo jos jedne mame(prvorotke) koja zeli da pohvali Gradsku bolnicu.

    Ja sam neko ko se relativno skoro doselio u Bg tako da nisam imala pojma koje porodiliste i zbog cega da odaberem kad je do toga. Posto sam po preporuci isla na preglede kod doktora koji radi na Zvezdari tako sam se gore i porodila.
    Ja imam samo rijeci hvale za sve. Od prijema do porodjaja a i kasnije za odjeljenje. Moj porodjaj je brzo i lako prosao ali smo se zbog malca i njegove bakterije koju je udahnuo pri porodjaju malo duze zadrzali u bolnici(oko 8 dana). Sve je to brzo proslo jer su sve sestre bile super. Imala sam priliku i da dva puta odslusam predavanje jedne plave krupnije sestre( zena je kraljica). Tako ti zanimljivo sve isprica i pokaze da sam mnoge stvari od nje cula inaucila
    I da, nista nisam platila, ni dinar, a svo osoblje se jednako ophodilo prema svima nama. Mog doktora niko nije spomenuo, a on je gore kao mnogo uvazen i postovan.
    Pri otpustu smo reda radi sestrama ostavili kafu, cokoladu i takve sitnice. Imena se ne sjecam tako da ne mogu nekog posebno da pohvalim , ali mogu da se zahvalim svom osoblju koje je ucestvovalo prije skoro godinu dana mom porodjaju kao i onima koji su meni a i ostalim porodiljama pomagali na odjeljenju.
    Hvala vam jos jednom sto ovaj prvi porodjaj nije bio traumaticno iskustvo.