VESNA M.

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici VESNA M.

  • Rođendan 10/05/77

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija BRANICEVSKI OKRUG

Aktivnosti člana/članice VESNA M.

  1. VESNA M. je dodao/la post u temi Carski rez – nužnost ili trend?   

    VRTIMO SE U KRUG !! PORODJAJ , KAKAV GOD - BOLI TO JE JASNO I MI SMO HRABRE I TO JE JASNO I SVE TO PRODJE - ZDRAVO DETE JE NAJVAZNIJE !! E TO JE TEK NAJJASNIJE . POZDRAV SVIM MAMAMA I BUDUCIM MAMAMA!!!
  2. VESNA M. je dodao/la post u temi Moj savršeni muž   

    ZNAM DA SMO I MI NEKADA TESKE I DA IMAMO SVOJE MOMENTE, NO NE KAO ONI ! MOJ MUZ UME DA BUDE SUPER , POMAZE U KUCI , SREDI , CUVA DECU , ALI SAMO KAD ON TO MOZE CITAJ -- HOCE. MEDJUTIM , IMA PRAVO NA SVOJE KAO IH ON ZOVE FILTERE , SPORT I SLICNO KAO I TRENUTKE ODLASKA OD KUCE KAD MI JE NAJPOTREBNIJI , JER PUNO RADI , A JA SEDIM HAHAH CEO DAN! A JA ONDA OSTANEM SAMA SA DVOJE DECE PA NE ZNAM STA CU PRE.TRENUTNO NEMAM PRAVA NA SVOJE FILTERE POSTO IMAMO MALU BEBU O KOJOJ NARAVNO MAMA VODI NAJVISE RACUNA JER I DOJIM I SVE TO --- NIKO KAO MAMA!!A GDE JE RUCAK SUDOVI SREDJIVANJE KUCE VES PEGLANJE I SLICNO O TOME I DA NE PRICAM.
    IPAK ZNAM DA IMA I GORIH PRICA I SITUACIJA PA NECU MNOGO DA SE ZALIM.VOLIM GA NARAVNO SA SVIM NJEGOVIM MANAMA I VRLINAMA ZAJEDNO SMO OD 1996 . ZNAMO SE U PRSTE.
    ETO KAO MI SMO NEKA ZLATNA SREDINA ALI MI JE LAKSE KAD SAM VAM SAD OVO SVE REKLA.POZDRAV ZENEEEE , MAJKE SUPRUGE SNAJE SVEKRVE TETKE STRINE UJNE!!!VERUJTE MI SVI SU ISTIIII ,ODLUCUJU NIJANSE!!NO IPAK NE MOZEMO BEZ NJIH!
  3. VESNA M. je dodao/la post u temi Da li vam je neprijatno da dojite na javnom mestu?   

    Koliko god da to izgleda prirodno , moje je misljenje da je to intiman trenutak majke i bebe. No ako ipak mora uvek postoji neko malo skrovitije mesto gde bebac moze da rucka.U svakom slucaju majka donosi odluku o tome , mene je konkretno bilo nekako blam,to je moje moje misljenje , sto ne mora da znaci da svi misle tako i da sam ja u pravu 100%.Pozdrav hrabrim mamama!!
  4. VESNA M. je dodao/la post u temi Krvna grupa   

    MOLIM TE LENA SAMO MI POJASNI JER NE RAZUMEM MOJU SITUACIJU --- OVAKO SUPRUG JE A+ , JA 0+ A KCERKA B+. KAKO JE TO MOGUCE UOPSUOPSTE. PUNO HVALA UNAPRED !!
  5. VESNA M. je dodao/la post u temi Krvna grupa