ciliegia

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici ciliegia

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice ciliegia

  1. ciliegia je dodao/la post u temi Ožiljak od CR   

    Ja sam se porodila carskim rezom pre godinu dana i po preporuci doktora mazem Contractubex gel, odlican je i jako mi prija. Oziljak se znatno smanjio (skratio) i boje je koze. Ne svrbi me, niti me boli, samo malo ziga na promenu vremena.
  2. ciliegia je dodao/la post u temi Porodilište "Višegradska" - Beograd   

    Ja sam se porodila carskim rezom proslog maja u Visegradskoj i prosla super, nikakvih problema nije bilo. Pre porodjaja sam lezala 3 dana na odeljenju patologije trudnoce, kod dr Miroslave Gojnic-Dugalic, koja mi je i vodila porodjaj. Sestre na patologiji su divne!!! Stvarno nisam ocekivala tako nesto posle svih prica kojih sam se naslusala, jako su ljubazni svi od doktora do servirki hrane.
    Sto se carskog reza tice, boli naravno, ali se prezivi. Posle porodjaja su me prebacili na odeljenje carskog reza ( tj. sama sam se prebacila sa operacionog stola na kolica, pa sa kolica na krevet) gde sam taj ceo dan bila na intenzivnoj nezi, a uvece sam presla u sobu. Sve je sredjeno, novo i veoma cisto, pogotovo kupatilo. Apartman kosta 3.400 din dnevno, a ne 8.000! Ja sam bila u dvokrevetnoj sobi, koja je i vise nego pristojna, tako da nema potrebe uzimati apartman. Doktori i sestre na carskom rezu su svi ok, jako su ljubazni, redovno su nas obilazili, davali terapiju, menjali uloske i carsave, niko mi se za tih 5 dana nije obratio neljubazno, povisenim tonom ili ruznim recima. Stvarno nemam nijednu primedbu na Visegradsku.